Translate

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

"Τσουνάμι" από τον σπασμένο αγωγό του Μόρνου...



Έσπασε ο αγωγός, που μεταφέρει νερό στην Αθήνα από τον Μόρνο, στην περιοχή Σαράντη στο ύψος του Διστόμου. Σε υποχώρηση τμήματος του τοιχίου του καναλιού, αποδίδει η ΕΥΔΑΠ το πρόβλημα που προέκυψε.

Ανωμαλίες στην υδροδότηση περιοχών της Αθήνας, θα παρατηρηθούν λόγω της αποκατάστασης της βλάβης στον κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό από τον Μόρνο.
Από την ΕΥΔΑΠ ανακοινώνεται ότι θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής νερού από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, 31 Μαρτίου, στο δίκτυο ύδρευσης των περιοχών Χέρωμα, Κόρμπη, Μηλαδέζα του δήμου Βάρης, καθώς και των περιοχών Σκάρπιζα, Κίτσι και Βουρβάτσι του δήμου Κορωπίου.
«Τσουνάμι»
Ακινητοποιημένα παραμένουν πυροσβεστικά οχήματα, που επιχείρησαν να προσεγγίσουν την περιοχή Σαράντι της Βοιωτίας. Οι πυροσβέστες κάνουν λόγο για πραγματικό «τσουνάμι» μιας και το νερό από τον αγωγό της ΕΥΔΑΠ, που έσπασε, άδειασε με μεγάλη ταχύτητα στο χωριό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ορμητικά νερά έχουν μπει σε σπίτια, ενώ παρέσυραν βράχια και δέντρα προς τη θάλασσα. Η περιοχή έχει «πνιγεί» στη λάσπη, και οχήματα, ακόμη και πεζοί είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετακινηθούν.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί σε ασφαλές σημείο και δεν διατρέχουν κίνδυνο.

AΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: