Translate

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Δράσεις ΕΕΕΔ


Δελτίο Τύπου


ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΖΙΜΕΙΚΑ 19-20/03/2011


H πρώτη μέρα ήταν καταπληκτική . .Αρκετοί συνάνθρωποι μας παρευρέθηκαν στην αναδάσωση σε μία υπέροχη ημέρα(περιμένουμε πολυ περισσότερους αύριο ! ! ΕΝΤΑΞΕΙ ? . Όμως αλλού είναι το μυστικό της επιτυχίας ! ! Αναδασώσεις γίνονται και θα γίνονται συνέχεια όμως το να βλέπεις λιλιπούτιους πρωταγωνιστές οχι μόνο να κλέβουν την παράσταση αλλά να αποθεώνονται είναι η μεγαλύτερη χαρα και επιτυχία .Κερδίζεις το μέλλον και το παραδίδεις με τις καλύτερες προδιάγραφες γιατί τους έχεις θέσει τις βάσεις για μια καλύτερη ζωή . . . ΓΕΜΑΤΗ ΟΞΥΓΟΝΟΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΛΛΟΝ
H δεύτερη μέρα μας της Αναδάσωσης μας τα χάλασε αλλά εμείς θα είμαστε πάλι εκεί στις αρχές Απριλίου ,με περισσότερα δεντράκια και όρεξη για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ


ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟΥ 19-20/03/2011
Ακόμη ένας αγώνας , αυτή την φορά , προκριματικών πρωταθλήματος τραμπολίνου που διεξήχθει στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδείας στις 19-20/03/2011 ,ήρθε να αναδείξει την συνεχή προσπάθεια των ανθρώπων του Ακόλ για ένα καλύτερο αύριο, με μέλλον .
Ένας φοβερός αγώνας με τις υπέροχες προσπάθειες των αθλητών να κάνουν μαγικά πάνω στο τραμπολίνο αφήνοντας μας με ανοιχτό το στόμα .
Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές και στον Ακόλ .
Η ΕΕΕΔ ήταν για άλλη μια φορά κοντά στον Ακόλ ,καλύπτοντας των αγώνα σε Ά βοήθειες με έμψυχο δυναμικό άριστα καταρτισμένο .
Η ευχή μας να συνεχιστούν αυτές οι προσπάθειες και να στηριχθούν ακόμη περισσότερο απο τους πολίτες της Λιβαδειάς

Με εντoλή του Δ.Σ της ΕΕΕΔ

Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς
http://eeedlivadias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: