Translate

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μην το πεις....




Ερώτηση προς την υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα «Άρση της απόφασης αναστολής εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στην περιοχή της Αράχωβας», κατέθεσε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Τόγιας. Η ερώτηση αναφέρει, εκτός των άλλων:
«Σύμφωνα με την απόφαση με αριθμό 6588, αναστέλλεται η έκδοση οικοδομικών αδειών και η εκτέλεση οικοδομικών εργασιών, στην περιοχή του Παρνασσού. Η απόφαση αυτή πλήττει κατάφορα, την έστω και μικρή οικοδομική δραστηριότητα, ιδιαίτερα στην περιοχή της Αράχωβας. Αρκετές οικοδομικές δραστηριότητες βρίσκονται σε εξέλιξη και ορισμένες εξ’ αυτών οδεύουν προς ολοκλήρωση. Σύμφωνα με την απόφαση, οι εργασίες αυτές πρέπει να διακοπούν. Η απόφαση αυτή, για μεν τις νέες κατασκευές που δεν έχει γίνει έναρξη εργασιών, γίνεται αντιληπτή, αλλά γι’ αυτές που έχει γίνει προγραμματισμός, μόνο προβλήματα δημιουργεί», επισημαίνει ο κ. Τόγιας.

Μεταξύ μας ΜΕΤΑΧΑ, θα μπορούσε κανείς να πει!
Πωπω ζημιά που πάθαμε! Πώς θα χτίσουμε τώρα το εξοχικό μας στην περιοχή "νατούρα" του Παρνασσού! Γιατί αν δε νοιαστούν οι βολευτές μας για την μικρή οικοδομική δραστηριότητα στον Παρνασσό ποιος θα γνοιαστεί...; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: