Translate

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

"Εφυγε" ο Χρήστος Τσάγκας

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Τσάγκας.
Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.
Η κηδεία του γνωστού ηθοποιού θα γίνει αύριο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ανάληψη Βοιωτίας.

Τα θερμά συλληπητήρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας στους οικείους του αγαπημένου και ταλαντούχου συντοπίτη μας ηθοποιού.

Δελτία Τύπου
***Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανάληψης εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για τον χαμό του φίλου, συγγενή και συγχωριανού μας Χρήστου Τσάγκα.
Ο Χρήστος, πάντα κοντά στο Σύλλογό μας και αρωγός σε κάθε πολιτιστική μας προσπάθεια υπήρξε για όλους μας εκτός από πολύ σπουδαίος ηθοποιός, το αγαπημένο παιδί του χωριού μας. Η απώλειά του αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.
Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια και ας μας επιτρέψουν να θυμίσουμε ότι οι άνθρωποι που έχουν αφήσει πίσω τους ένα τόσο σπουδαίο έργο δεν πεθαίνουν. Είναι απλώς μακριά.
Ο πρόεδρος Η γραμματέας
Θ. Στεφάνου Β. Χρηστίδη


***Με βαθύτατη λύπη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο θάνατο του συμπατριώτη μας, διακεκριμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, Χρήστου Τσάγκα που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.
Το κενό που αφήνει στο χώρο του θεάτρου και του πολιτισμού ο μεγάλος καλλιτέχνης με το απαράμιλλο ήθος που τον διέκρινε είναι δυσαναπλήρωτο.
Ο Χρήστος Τσάγκας με την πολύχρονη ποιοτική παρουσία του στο χώρο του θεάματος, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τις μοναδικές του αφηγήσεις έβαλε την δική του σφραγίδα που αποτελεί παρακαταθήκη στους νεότερους.
Για την απώλειά του εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης-Ανάληψης Βοιωτίας εκφράζουμε τη λύπη μας για το χαμό του συντοπίτη σας και αρωγού του Συλλόγου σας Χ. Τσάγκα.

για το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης Μαγνησίας "Οι Νήες"

Νίκος Περιστεράς
www.politisourpis.blogspot.com