Translate

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ


Ο Έρικ Περλ με την υπογράφουσα μετά το πέρας του Σεμιναρίου

“Τι κρύβεται πίσω από αυτό το όνομα; Μια ακόμη ενεργειακή θεραπεία ή η επαφή μας με έναν εντελώς διαφορετικό τύπο ενέργειας, που όχι μόνο εμφανίζει εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα αλλά μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτήν όλοι μας ανεξαιρέτως; Και που γίνεται απλώς με γυμνά χέρια, χωρίς καν φυσική επαφή, οπουδήποτε και από οποιονδήποτε; Πολύ καλό για να είναι αληθινό, θα πουν οι σκεπτικιστές. Ωστόσο εδώ και 14 χρόνια θεραπευτές, ερευνητές και φυσικά τα άτομα που θεραπεύτηκαν με αυτό τον τρόπο υποστηρίζουν ότι ο Δρ Περλ έκανε μια σπουδαία ανακάλυψη. Και, το ωραίο, χωρίς ούτε ο ίδιος να καταλάβει πώς”




Μια προσωπική ιστορία

Πώς σας ακούγεται η λέξη Επανασύνδεση; Σίγουρα θα αναρωτιέστε, με τι; Αν τώρα σας αναφέρω τη φράση Επανασυνδετική Ίαση; Κάπου πάει το μυαλό σας, έτσι;
Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας, μια ιδιαίτερα μοναδική εμπειρία που άλλαξε την οπτική μου απέναντι σε όλα όσα γνώριζα, έκανα, και σκεφτόμουν.
Όλα ξεκίνησαν, πριν δύο χρόνια, με την ανάγνωση ενός βιβλίου. Δεν θυμάμαι τι έψαχνα μέσα στον ιστοχώρο, κοινώς ίντερνετ κι εκεί στο google, δε θυμάμαι τι λέξη έβαλα και με έβγαλε σε μια ιστοσελίδα όπου μεταξύ άλλων διάβασα για ένα καινούργιο βιβλίο που κυκλοφορεί με τίτλο ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ. Ο πρόλογος που διάβασα στην ιστοσελίδα των εκδόσεων ΚΡΥΩΝ έχει ως εξής:
«Γιατί φημισμένοι γιατροί και ιατρικοί ερευνητές σε όλο τον κόσμο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τις αξιοθαύμαστες θεραπείες που έχουν αναφέρει οι ασθενείς του Δρ. Έρικ Περλ; Τι ακριβώς συμβαίνει όταν αυτοί οι ασθενείς αναφέρουν την ξαφνική εξαφάνιση συμπτωμάτων από καρκίνο, αρρώστιες που συνδέονται με το AIDS, και εγκεφαλική παράλυση; Και τι σημαίνει όταν αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με τον Δρ. Περλ αναφέρουν μια ξαφνική ικανότητα να έχουν πρόσβαση σε αυτή την θεραπευτική ενέργεια όχι μόνον για τους εαυτούς τους αλλά και για άλλους; Τι είναι αυτό το φαινόμενο;
Λοιπόν μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε όλα όσα γνωρίζατε για την συμβατική θεραπεία έως τώρα. Οι «νέες» συχνότητες της θεραπείας που περιγράφονται από τον Δρ. Περλ ξεπερνούν ολοκληρωτικά “τεχνικές” και σας μεταφέρουν σε νέα και μη προσβάσιμα ως τώρα επίπεδα.
Αυτό το βιβλίο σας μεταφέρει στο ταξίδι του Δρ. Έρικ Περλ από την στιγμή της ανακάλυψης της δυνατότητας του να προσφέρει θεραπεία έως την διεθνώς αποκτηθείσα φήμη του σαν το όργανο μέσα από το οποίο αυτή η διαδικασία παρουσιάζεται στον κόσμο. Επίσης είναι εξίσου σημαντικό ότι αυτό το βιβλίο παρουσιάζει τις μεθόδους που μπορείτε προσωπικά να χρησιμοποιήσετε για να κατακτήσετε αυτές τις νέες θεραπευτικές ενέργειες».
Όπως καταλαβαίνετε, η περιέργεια μου «έπιασε κόκκινο»! Παρήγγειλα το βιβλίο και περίμενα με λαχτάρα και υπομονή μέχρι να μου έρθει. Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω νόμισα πως ήταν η προσωπική ιστορία κάποιου ο οποίος θέλησε να τη μοιραστεί με τους αναγνώστες. Κι όμως δεν ήταν μόνο αυτό!
Εκτός των άλλων ο δρ. Περλ αναφέρει στο βιβλίο του κάποιες νέες συχνότητες αλλά και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας να τις εντοπίσει στα χέρια του και να «παίξει» μαζί τους. Τι ήταν αυτές οι νέες συχνότητες; Είχα ακούσει για ενεργειακούς θεραπευτές, ρέικι και τα λοιπά, αλλά δεν είχα ιδέα, (παρεμπιπτόντως, ούτε και τώρα έχω!). Κλείστηκα στο δωμάτιο μου και μπροστά στον καθρέπτη, για να βλέπω τα χέρια μου αν είχαν την ακριβώς ζητούμενη κλίση και γωνία άρχισα να εξασκούμαι. Και, ω του θαύματος, μια, δυο, τρεις, ενιωσα τις «ενεργειες» σαν τσιμπηματακια στις παλαμες μου και σαν καψιμο! Τόσο απλά! Και από κει που αντιμετώπιζα όλα όσα αναφέρονταν με σκεπτικισμό και ως «άπιστος Θωμάς» που ήθελε να αγγίξει τον «τύπο των ήλων», βρέθηκα με την ενέργεια αυτή να έρχεται όποια στιγμή επικέντρωνα το ενδιαφέρον μου σε αυτή και πάλι στα χέρια μου.
Αυτά σε ότι αφορά την προσωπική μου εμπειρία.
Φέτος ο δρ. Περλ ήρθε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των σεμιναρίων που πραγματοποιεί σε όλο τον κόσμο. Αποφάσισα να παρακολουθήσω τα σεμινάρια και να βιώσω πιο άμεσα την εμπειρία. Μια εμπειρία που δεν μεταφέρεται φυσικά μέσα σε κάποιες γραμμές ενός κειμένου. Αλλά και που αποκτά ουσιαστική αξία μόνο αν τη μοιράζεσαι με όλους, αφού αφορά όλους.
Κάτι αλλάζει με την αρχή της νέας χιλιετίας. Κάτι τελείως διαφορετικό και πολύ πιο διευρυμένο από όσα ως τώρα γνωρίζει ο άνθρωπος, έρχεται, είναι κιόλας εδώ!
Αν χρειαστεί θα επανέλθω στο θέμα, γιατί η καθημερινότητα δεν είναι μόνο η πολιτική και ο καιρός. Είναι ο τρόπος που βλέπουμε και βιώνουμε τα πάντα γύρω μας καθώς και η στάση που τηρούμε απέναντι στη ζωή και τους ανθρώπους! Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας έχουν αξία και σημασία και η μεταφυσική γίνεται πλέον …φυσική, καθώς θεωρίες μεγάλων επιστημόνων (Αϊνστάιν- Γουίλιαμ Τίλλερ) επεκτείνονται και ίσως κάποτε αποδείξουν όσα τώρα θεωρούνται μεταφυσικά φαινόμενα.
«Κάποιος άλλος που υποφέρει, είναι εμείς οι ίδιοι που υποφέρουμε. Όταν ένα παιδί κλαίει σε μια χώρα, κάποιος άλλος κλαίει σε μια άλλη χώρα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, χωρίς να το ξέρει» σημείωσε ο Έρικ Περλ, αναφερόμενος στο γεγονός της σύνδεσης και της επικοινωνίας των πάντων και εξηγώντας ότι δεν υπάρχει ένας μοναδικός λόγος για την α-σθένεια.

Για να προλάβω σχετικές απορίες: Η Επανασυνδετική Ίαση, η Επανασύνδεση δεν είναι θεραπευτική μέθοδος, δεν έχει καμία σχέση με ιατρική ούτε με εναλλακτικές θεραπείες κλπ. Επίσης δεν είναι ούτε θρησκεία ούτε δόγμα.
Αν θέλετε να είναι οπωσδήποτε κάτι, τότε μπορεί να είναι ένα "παιχνίδι" που μας βοηθάει να δούμε αλλιώς τον εαυτό μας, τη ζωή και τους συνανθρώπους μας και, στην τελική, είναι μια μοναδική ευκαιρία να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή, την στροφή, να βρούμε και να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της ζωής μας!


Για απορίες, ερωτήσεις, συνεδρίες στείλτε μου e-mail: avomari@gmail.com

7 σχόλια:

Τσούχτρα είπε...

Xmmm, endiaferon akougetai...

Μαρία είπε...

Είναι κάτι που δεν υπήρχε ως τωρα. και πίστεψε με, βοηθαει πολύ σε όλα τα επιπεδα...

mystman είπε...

εύχομαι να πάει καλά η εφημερίδα σου...και συγχαρητήρια που προχώρησες ένα βήμα πέρα απο την δεοντολογία και έβαλες την φωτό σου όταν άλλοι στο χώρο δεν βάζουν ούτε το όνομα τους και ανωνύμως δημοσιογραφίζουν...μακάρι να βγουν και άλλοι σαν και σένα...

o βασιλιάς του δάσους είπε...

EPANASINDESI...


to simpan tis psixis, otan vriski tin patrida tis pigis tou, tote ginete nero gnosis sto pnevma toy ton an8ropo.
to megalitero giatriko mas..
i agapi.

poli orea anartisi

kai afxomenos na epanisindesis me tin efimerida sou olous tous mi sindemenous....:))

dasenia filia .

o βασιλιάς του δάσους είπε...

i idia i energia pou ekpempete apo ta xeria... einai es8iti.. ma mpori kai na gini apo ''ton iatro'' kai noiti..
diladi ...
afto pou vioni o ''iatros'' einai aftomata sinidita kai stin energia pou ekpempi apo to soma tou pros ton dekti(as8eni)...
kai os ena aorato skaner filtrou pernaei mesa apo to soma to ekso (tou as8eni) i energia kai filtrari tis as8enies sinidita kai epitopou ...
den vrisko tin orologia ton lekseon kai na me simpa8as
simpa8estati ikodespoina mas...

ma an 8elis mporoume na antalaksoume apopsis...
to vivlio pou diavases den to diavasa..
ma vlepontas esena os frouto tou...
katalaveno pos einai para poly kalo..
grapse mas kapia komatia pou se aresan..
kai mporoun na mas voi8isoun kai emas...

pali dasenia filia...:)

Μαρία είπε...

θα αναρτησω κομματια του βιβλίου. το σημαντικό πίστευω ότι είναι να αγαπας πανω και περα από όρια. και να είσαι ανοιχτός στην αγαπη... τα ξαναλεμε

Ανώνυμος είπε...

i agree your idea ! very nice blog