Translate

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Βιογραφικό


Κωνσταντίνα Κουκή
 Ζω στη Λιβαδειά και υπηρέτησα ως δασκάλα τριάντα χρόνια σε σχολεία της περιοχής μας, καθώς και ως διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς. Στην πορεία μου στην εκπαίδευση πάντα με σύνεση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, προσπάθησα για ένα δημόσιο σχολείο στην πράξη συνδεδεμένο με την τοπική κοινωνία τις τέχνες, την οικολογία και κάθε κίνηση δημιουργίας και προόδου. Ακριβώς στον χρόνο συνταξιοδότησής μου από το δημόσιο λειτούργημα, θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στο Δήμο της Λιβαδειάς, γιατί πιστεύω ,ότι η αυτοδιοίκηση αποτελεί στους δύσκολους πλέον καιρούς μας, χώρο ελπίδας για να αναζητήσουμε λύσεις με νέους δεσμούς αλληλεγγύης με συλλογική αυτοργάνωση, με αμεσοδημοκρατική και υπεύθυνη συμμετοχή.
 Κρατώντας σε μυαλό και ψυχή τις υποδειγματικές αυτοδιοικητικές δράσεις, όσων συμπολιτών μας αφιέρωσαν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια για να καταστεί η Λιβαδειά ευρωπαϊκή, σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη, προσδοκώ σε μια συσπείρωση ενεργών συμπολιτών, ώστε να περισώσουμε δημόσια αγαθά και να αναδείξουμε το Δήμο Λιβαδειάς σε τόπο συνάντησης των αναγκών μας, δίνοντας βάρος στη γειτονιά, το φυσικό και οικιστικό περιβάλλον, την πολιτισμική μας ιδιαιτερότητα, την ντόπια οικονομία, τις πολιτικές πρόνοιας και τη δημιουργική οργάνωση της καθημερινότητας μας. Ας ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας στις τοπικές δραστήριες συλλογικότητες. Ας αποτελέσουμε κομμάτι της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος!


Η ψήφος σας στο πρόσωπό μου θα σημαίνει για μένα τιμητική υπόσχεση να διαχειριστούμε από κοινού τα προβλήματα και να συμπορευτούμε για μια ανοιχτή και αλληλέγγυα πόλη της Λιβαδειάς.






Με τιμή,

Κωνσταντίνα Κουκή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος συνδυασμού

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με υποψήφια Δήμαρχο την κ. ΓΙΩΤΑ ΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: