Translate

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

2ος μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας





Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση απονομής των βραβείων του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας, ο οποίος διοργανώθηκε από τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας.
Η εκδήλωση έλαβε μέρος στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, όπου παρευρέθησαν εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και φίλοι της φωτογραφίας. Στην διάρκεια της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι:

Ι. Βελούδιος, πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς, Στ. Σαλαπατάρας, εκπρόσωπος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Βοιωτίας, Αλεξία Παπακώστα, υπεύθυνη των Πολιτιστικών & Καλλιτεχνικών θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Βοιωτίας, Β. Βεϊτης, υπεύθυνος των Καλλιτεχνικών & Πολιτιστικών θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Βοιωτίας, Σπ. Βαζούρας, εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και Σπ. Κόκκινος , πρόεδρος του Συλλόγου Διδασκάλων & Νηπιαγωγών Λιβαδειάς.

Στη συνέχεια δόθηκαν οι έπαινοι τα βραβεία και τα αναμνηστικά δώρα στους διακριθέντες μαθητές. Ακολούθησαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο ισόγειο του Νερόμυλου, με τις καλύτερες συμμετοχές στο διαγωνισμό.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Π.Ε.Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: