Translate

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΘΑ ΕΚΤΕΘΩ...



Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες

Η ενεργή παρουσία μου, μέσα από την επαγγελματική μου ιδιότητα ως δημοσιογράφος, στα δρώμενα και τις εξελίξεις της περιοχής που περιλαμβάνει ο διευρυμένος Δήμος Λιβαδειάς και όχι μόνο, σας είναι ήδη γνωστή. Η σφαιρική και αντικειμενική ενημέρωση, η επισήμανση των προβλημάτων, η εποικοδομητική κριτική, η προβολή όχι μονο των αρνητικών αλλά και των θετικών που συνθέτουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών, ήταν πάντα κύριο μέλημα μου.

Ώστοσο ζώντας και βιώνοντας την καθημερινότητα και τα προβλήματά της, ζώντας και βιώνοντας την κρίση, τις δυσκολίες, τις αδικίες, την αναλγησία πολλες φορές και σε πολλά επίπεδα, αρνούμαι να είμαι παθητική και αμέτοχη.

Η δημιουργικότητα, η έμπνευση, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα μαζί με την γνώση, την εμπειρία, τη θέληση, την συνεργασία, πρέπει είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα αποτελέσουν, για τους πολίτες, κριτήρια επιλογής εκείνων που θα διαχειριστούν τα όνειρα όλων μας για τα επόμενα χρόνια.

Ο «Καλλικράτης» είναι εδώ και οι αλλαγές που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια στον τρόπο ζωής όλων μας θα είναι αρκετές. Ας μην ξεχνάμε ότι το μέλλον για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα είναι εύκολο.

Χρειάζεται να σκεφτόμαστε με την καρδιά και να αισθανόμαστε με το μυαλό.

Να κρατήσουμε όλα αυτά που ομορφαίνουν τον τόπο μας και τις ζωές μας για να τα βρουν τα παιδιά μας και να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε όσα χάθηκαν από λάθη του παρελθόντος.

Εκφραζοντας αυτές τις απλές σκέψεις θα ήθελα να σας κάνω κοινωνούς και υποστηρικτές της αποφασής μου να θέσω υποψηφιότητα

για το Δήμο Λιβαδειάς, στο κέντρικο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

με υποψήφια Δήμαρχο την κ. ΓΙΩΤΑ ΠΟΥΛΟΥ.

Με τιμή και σεβασμό στην ψήφο σας

Μαρία Αβορίτη – Ξηρογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: