Translate

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Οι Διευθυντές και ο Δήμαρχος

Η κάλυψη της θέσης του Διευθυντού της ΔΕΥΑΛ από τον μηχανικό Γ. Ζαχείλα με 4 θετικές ψήφους από τις 7 του Δ.Σ., επανέφεραν στην επικαιρότητα τόσο τους λόγους που ανάγκασαν πριν λίγο καιρό τον κ. Σωτήρη Αυγέρη να αποπεμφθεί – παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ, όσο και την πρόσληψη του υιού του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στη θέση του Δ/ντη της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Απορριμμάτων. Το σχετικό θέμα, που αναθέρμανε τις φήμες και την κριτική τέθηκε από τον κ. Χρήστο Παλαιολόγο, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς. Ο κ. Παλαιολόγος διαμαρτυρήθηκε εντονότατα για αυτά που, όπως είπε, συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Δήμο Λιβαδειάς επισημαίνοντας συγκεκριμένα: «Αφού περάσαμε τον διορισμό του γιου του Γκριτζάπη στην δημοτική επιχείρηση των απορριμμάτων περνάμε τον ιδιοκτήτη του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου, στη ΔΕΥΑΛ, αφού χρειάστηκε να ξηλώσουν τον στενό του συνεργάτη από Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και να εκβιάσουν ουσιαστικά για να πάρουν την πλειοψηφία 4 προς τρία, χωρίς να έχει τυπικά προσόντα και τα ουσιαστικά, κυρίως. Να μην έχει διοικήσει, με βάση την εμπειρία του, θα έλεγα ούτε ένα περίπτερο, ο σημερινός διευθυντής, όταν υπήρχαν αιτήσεις ενδιαφερόμενων που είχαν εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων και του ιδιωτικού τομέα και του δημόσιου τομέα».
Ο κ. Τσιφής, ερωτηθείς, αντί απαντήσεως κατηγόρησε το κ. Παλαιολόγο ότι επί δημαρχίας του προσέλαβε τους εργαζόμενους στις Δημοτικές Επιχειρήσεις επειδή ήταν πολιτικοί του φίλοι, ενώ υποστήριξε ότι δεν του παραχωρήθηκε δωρεάν το εκλογικό κέντρο από τον ιδιοκτήτη κ. Ζαχείλα αλλά το πλήρωσε, συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο κ. Ζαχείλας ήταν ως τώρα άμισθος ειδικός σύμβουλός του.

3 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Ρε γαμώτο δεν έρχονται και σύντομα οι εκλογές! Πολύ φοβάμαι ότι ο πάτος είναι πολύ βαθιά ακόμα, και κανένας δεν φαίνεται να έχει ευθύνη για την κατρακύλα αυτή. Μήπως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για κανένα συλλαλητήριο; Να φωνάξουμε ρε παιδί μου. Για να μην νομίζουν ότι κοιμόμαστε.

Μαρία είπε...

Το ξερουν πολυ καλα οτι δεν κοιμομαστε, φιλε Τροφωνιε...!
Απλά δεν ξερουν τι να κανουν. Εξω απ το χορο όλο τραγουδουσαν και χόρευαν αλλα όταν αναγκαστηκαν να αναλαβουν ευθυνες ανακαλυψαν ότι χρειαζεται σύμπνοια , ομονοια, και άλλα τινά αγνωστα πραγματα. Μηην ανησυχεις για την κατρακύλα.. Ετσι κι αλλιως όλα την κατρακύλα βίσκονται. Ψηλα το ηθικό, βρε!

Ανώνυμος είπε...

can u leave ur phone number to me???