Translate

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Μιλένα Αποστολάκη στη Λιβαδειά


Με δυναμισμό και πάθος μίλησε η Μιλένα Αποστολάκη στους Βοιωτούς, μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση στήριξης στο υποψήφιο Πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Βενιζέλο, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λιβαδειάς, το βράδυ της Δευτέρας.
Στην συγκέντρωση παρόντες ήταν ο Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, οι νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Μίμης Αγγέλου, Γιώργος Ζιώγας, Φανή Παπαθωμά, Γιάννης Τσιγαρίδας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λιβαδειάς Δημήτρης Καλλιαντάσης, η Πρόεδρος της Ν.Ε. Βοιωτίας και πολλά ακόμη στελέχη προερχόμενα από την αυτοδιοίκηση και άλλους συλλογικούς φορείς αλλά και απλά μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δυο βασικούς διεκδικητές της Προεδρίας.
Ωστόσο τόσο η κ. Αποστολάκη όσο και ο νομάρχης Βοιωτίας επεσήμαναν ότι η επόμενη μέρα θα βρει το ΠΑΣΟΚ ενωμένο.
Συγκεκριμένα ο κ. Περγαντάς για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στην στήριξη του στον κ. Βενιζέλο, τονίζοντας παράλληλα ότι: «Αυτή η διαδικασία, σε καμία περίπτωση δε χωρίζει και δε διχάζει το ΠΑΣΟΚ, είναι μια διαδικασία από την οποία οφείλουμε και πρέπει να βγούμε όλοι περισσότερο δυνατοί και περισσότερο ενωμένοι. Για μένα είναι αυτονόητο ότι την επόμενη μέρα της εκλογής θα στηρίξω τον αρχηγό ο οποίος θα προκύψει. Αυτό που θέλω επιθυμώ και κάνω σαν πρόσωπο πλέον και όχι ως Νομάρχης, ως μέλος της τοπικής οργάνωσης Λιβαδειάς είναι να μιλάω πολιτικά να βάζω τα μεγάλα ζητήματα και βεβαίως να μη θίγω συντρόφους που έχουν διαφορετική άποψη γιατί η διαφορετική άποψη είναι σεβαστή».
Η κ. Μιλένα Αποστολάκη επεσήμανε κατά την διάρκεια της ομιλίας της, την μεγάλης έκτασης εκλογική ήττα, για το ΠΑΣΟΚ και την προσπάθεια που γίνεται από τον κ. Βενιζέλο και όλους εκείνους που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του, για να αλλάξουν όλα στο ΠΑΣΟΚ με στόχο την μεγάλη νίκη του στις επόμενες εκλογές: «Στις 11 Νοέμβριου στο ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνεται μια κορυφαία διαδικασία μια διαδικασία που δρομολογήθηκε μετά την μεγάλη ήττα στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου και που αφορά την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ
Είναι μια διαδικασία απολύτως φυσιολογική αν κανείς σκεφτεί ότι προηγήθηκε μια μεγάλης έκτασης ήττα μια διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ θα βγει πιο δυνατό και πιο ενωμένο
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της περιόδου αυτής της διαδικασίας που έχουμε μπροστά μας σήμερα εδώ στη Λιβαδειά γίνεται μια κουβέντα πάνω στην δυναμική και την προοπτική της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Μιας υποψηφιότητας που έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στίγμα αφορά την προσπάθεια μας για να τα αλλάξουμε όλα στο ΠΑΣΟΚ την προσπάθεια μας για ένα πλειοψηφικό μεγάλο νικηφόρο ΠΑΣΟΚ που θα μπορέσει στις επόμενες εκλογές να αναμετρηθεί με την σημερινή αδιέξοδη κυβέρνηση να την κερδίσει και να δώσει στον κόσμο και πάλι ελπίδα κι αισιοδοξία».
Η κ. Αποστολάκη αναφέρθηκε στους λόγους εκείνους που απομάκρυναν την κοινωνία από το ΠΑΣΟΚ και μίλησε για την ανάγκη που υπάρχει, το κόμμα αυτό να εκφράσει και πάλι «ένα ΠΑΣΟΚ που θα μπορεί να εκφράσει και πάλι πολυτασικά την κοινωνία, πλειοψηφικά την κοινωνία, να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία και να γυρίσει σελίδα για το τόπο».
Η κ. Αποστολάκη που είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, απέφυγε να αναφερθεί σε δηλώσεις που έχουν γίνει από τις δυο πλευρές εντείνοντας την «εμπόλεμη», «εμφύλια» σύρραξη.
Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου ακούστηκε αρκετές φορές στην διάρκεια της ομιλίας της.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία της κάλεσε όλους όσοι ήταν παρόντες να μεταφέρουν το μήνυμα στήριξης στον Βαγγέλη Βενιζέλο σε όλη την κοινωνία, ενώ τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την εκλογική διαδικασία.




Δεν υπάρχουν σχόλια: