Translate

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

ΠΑΣΟΚ- Συγκεντρώσεις στήριξης υποψηφίων Προέδρων

Συνεχίζονται, σε όλη την Ελλάδα, οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στήριξης, ομιλίες στελεχών, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ έχει χωριστεί κυρίως σε Παπανδρεικους και Βενιζελικούς ενώ ο κ. Σκανδαλίδης ως τρίτος πόλος, κάνει την προσπάθεια του.
Στη Βοιωτία πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες συγκεντρώσεις, τόσο των υποστηρικτών του ενός όσο και του άλλου υποψήφιου. Η Μιλένα Αποστολάκη, μ.Ε.Σ, μίλησε στους υποστηρικτές του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Λιβαδειά (Ερατώ) ενώ την Τετάρτη, στη Θήβα θα μιλήσει ο Μιχάλης Καχριμάκης, μ. Ε.Σ. όπως μας ενημέρωσε η ομάδα πρωτοβουλίας στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου.
Το Σάββατο το απόγευμα ο Κώστας Σκανδαλίδης θα είναι στη Λιβαδειά (Κρύα).

Τα στελέχη του κόμματος έχουν ήδη εκφράσει τις προτιμήσεις τους, αιτιολογώντας σε κάθε περίπτωση την στήριξη τους και επισημαίνοντας ότι η επόμενη μέρα θα είναι για όλους ενωτική.
Πόσο ενωτική, όμως, μπορεί να είναι μετά από τέτοια πόλωση και τόσες «εχθροπραξίες»;

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ με τις θέσεις που εξέφρασε η Μιλένα Αποστολάκη στην ομιλία της. Στην συγκέντρωση ήταν ο Νομάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Μίμης Αγγέλου, Γιώργος Ζιώγας, Φανή Παπαθωμά, Γιάννης Τσιγαρίδας, δημοτικοί σύμβουλοι Λιβαδειάς, η πρόεδρος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ και πολλοί ακόμη, στελέχη και μη. Η Μιλένα Αποστολάκη μίλησε με ιδιαίτερο πάθος για τις θέσεις που πρεσβεύει, τόνισε ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση θέμα διάσπασης, αναφέρθηκε πολλές φορές στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. Τα υπόλοιπα αργότερα…

7 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Αμάν πια με αυτόν τον Αντρέα. Δεν τον ξεθάβουν καλύτερα και να τον περιφέρουν σε όλη την Ελλάδα; Δεν τον πάνε στην Τρικούπη για λαϊκό προσκύνημα; Μας τα έχουν διπλασιάσει. Και όσο αυτά μεγαλώνουν σε όγκο τόσο θα βυθίζετε το πλοίο τους.
Το Λένιν το ξεχνάνε, τον Ανδρέα;

Μαρία είπε...

Καθε εποχή γενναει τους ηρωες της ή τις προσωπικοτητες της. Η δικη μας εποχή μαλλον έχει έλλειψη απο προσωπικοτητες. Ισως είναι καιρος να μαθουμε να λειτουργουμε ως συλλογικά - κοινωνικά - πολιτικά όντα, όχι μόνο στα λόγια...
Αρκετα μιλησαμε για το "εμεις" θωρακισμενοι μεσα στο "εγώ" μας. Θωρακισμενοι μεσα στους φόβους μας.
Ειναι καιρος να γίνουμε "εσύ"

Ανώνυμος είπε...

To πασοκ εχει μπει σε επικίνδυνους ατραπούς που θα επηρέασουν όλο το πολιτικό σκηνικό, θυμηθείτε με, η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη να χωνευτεί...

Μαρία είπε...

Αναρρωτιώμαστε, τάχα, ποια θα είναι η επομενη μερα για το ΠΑΣΟΚ. Ρωταμε κι εκεινους από τους οποιους υποτιθεται ότι εξαρταται. Ολοι μας απαντουν "ενωτικα" αφηνοντας όμως αιχμές, καθώς πιστευουν ότι για όλα φταινε οι άλλοι. Αυτο που δεν τολμα κανεις να ομολογήσει είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πληγωθεί ανεπανορθωτα και ψυχοραγει....

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση προς τον/την trofonio...
Καλό θα ήταν φίλε μου να προσέχεις πως μιλάς για τον αείμνηστο ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....
Πολλοι θα ήθελαν ο Λένιν να τέτοιος ηγέτης όπως ο Ανδρέας.
Εισαι στην Ελλαδα ξέρεις...
Εξάλλου ο καθένας μπορεί να υμνεί οποίον στο καλό θέλει...αλλα σκεψου λιγο και την ιστορία!!(ανιστόρητε)

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση προς τις βλακιες του trofonios.
εισαι και πολυ μ.......εαν δεν υπηρχε ο μεγαλυτερος ηγετης που εχει περασε ποτε απο την ελληνικη πολιτικη ιστορια τωρα εσυ θα ησουν σφαγμενος στη Ρωσια με τους ξεφτιλισμενους τους κουμουνιστες.
Επιπλεον εαν ξαναπιασεις τον Ανδρεα Παπανδρεου στο στομα σου θα σου βάλω το σφυροδρεπανο εκει που ξερεις!! Το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα σας γαμήσει όλους.

Ανώνυμος είπε...

lol,so nice