Translate

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Εκρηκτικές ...σχέσεις


Λεζάντα: Μέτρα καλά, ρε, μας λείπει κανείς;


Εκρηκτική η κατάσταση, έτσι όπως διαμορφώνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Δήμο Λιβαδειάς.
Το «κερασάκι στην τούρτα» των τελευταίων εξελίξεων είναι το αναγκαστικό «λουκέτο» στα μαγαζιά της ΔΕΠΑΛ.

Ξενίας, Νερόμυλος και Νεροτριβή από την Παρασκευή κλειστά λόγω επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων και έλλειψης προμηθειών καθώς κανείς δεν προμηθεύει μια επιχείρηση ακόμη και δημοτική όταν ήδη έχει ανεξόφλητα μεγάλα ποσά.

Το τι και αν κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.


Αυτό που μπορούμε να πούμε, ως πολίτες αυτής της πόλης, είναι ότι νιώσαμε ιδιαίτερη θλίψη αντικρίζοντας τον Ξενία κλειστό, με τα πρώτα κίτρινα φύλλα του φθινοπώρου να έχουν πάρει τις θέσεις των τραπεζιών, που ήταν σχεδόν πάντα γεμάτα από κόσμο.
Νιώσαμε ιδιαίτερη θλίψη όταν είδαμε «παρκαρισμένα» δυο πλαστικά κυπελλάκια του καφέ πάνω σε ένα άδειο τραπεζάκι στην Νεροτριβή, ποιος ξέρει περιμένοντας, τι;
Να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα τραπεζάκια και οι καρέκλες έξω από τη Νεροτριβή για να μην έχουμε κι άλλες απώλειες.


Πέρα όμως από το συναισθηματικό μέρος της υπόθεσης, υπάρχουν ευθύνες και εκφράζω το φόβο μου ότι έτσι θα δημιουργηθούν κι άλλες.


Εκρηκτική, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εντός των τειχών της Δημοτικής Αρχής με παραίτηση ενός αντιδημάρχου.

Επισήμως τηρείται, για την ώρα, σιγή ιχθύος.

Όμως οι πολίτες της Λιβαδειάς έχουν δικαίωμα στην ενημέρωση γι’ αυτό και αναμένουμε επίσημη πληροφόρηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Αναμένονται εξελίξεις πολύ σύντομα…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα μαγαζιά της ΔΕΠΑΛ μήπως;
Ελπίζω να μην είναι τα γραφεία του Λεβαδιακού...!