Translate

Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Συμπαράσταση της Βοιωτίας

Από πλευράς της Βοιωτίας, σύμφωνα με την ως τώρα ενημέρωση μας, η αλληλεγγύη θα εκφραστεί και πρακτικά τις επόμενες μέρες.


Η Νομαρχία Βοιωτίας ήρθε σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας Ηλείας και μέσα από το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Νομού Βοιωτίας θα καταγραφούν ανάγκες σε στέγαση, ανθρώπων που θέλουν να στεγαστούν στη Βοιωτία.
Ο Νομάρχης Βοιωτίας απηύθυνε έκκληση στους Βοιωτούς που θέλουν κι επιθυμούν να φιλοξενήσουν συνάνθρωπους μας από την Πελοπόννησο να επικοινωνήσουν με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Βοιωτίας έτσι ώστε να υπάρχει καταγραφή και συντονισμός αυτής της προσπάθειας.
Τηλέφωνο Πολιτικής Προστασίας Βοιωτίας: 2261 0 86198

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ναι, καλό ειναι να βοηθήσει κι ο κόσμος της Βοιωτίας.
Πρέπει όμως να εξασφαλιστεί η σωστή καταγραφή των αναγκών και η βοήθεια να φτάσει στα σωστά χέρια και με βάθος χρόνου.
Δηλαδη αν δεν στηριχθεί η αποκατάσταση του περιβάλλοντος και δοθούν μόνο λεφτά σε πληγέντες, αυτοι ισως τσεπώσουν το όποιο χρήμα και δρόμο !
Πρέπει να γίνουν πολλά και για το περιβάλλον.
Καλημερα :)

Μαρία είπε...

Καλημερα tzonako, Εκει είναι που θα παίξει ρόλο και ο κεντρικός συντονισμός. Η αληθεια είναι ότι η εμπιστοσύνη μας είναι αυτή που έχει πληγεί περισσότερο εδω και αρκετα χρόνια.
και φυσικά όχι αδικα

βοιωτός είπε...

Καλησπέρα.
Δεν θεωρώ ότι αποτελεί σημαντική βοήθεια η παροχή στέγης και μάλιστα από όσους ιδιώτες θέλουν!!!


Καλή αρχή και μακροημέρευση.

Μαρία είπε...

Συμφωνω Βοιωτε, και μαλιστα πιστευω ότι δεν θα θελήσει και κανεις να φύγει από τον τόπο του και να έρθει στη Βοιωτια. Στην Αθηνα θα μεταναστευσουν...