Translate

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Κριτική για Θησέα και Δημοτικά Διαμερίσματα

Έντονη κριτική στη δημοτική αρχή Λιβαδειάς άσκησαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας, για την έλλειψη απορροφητικότητας από το πρόγραμμα Θησέας. Η κριτική έγινε με αφορμή μια ακόμη τροποποίηση σχετική με το πρόγραμμα. Παράλληλα αναδείχθηκε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά διαμερίσματα Λαφύστιο και Ρωμαίικο καθώς, σύμφωνα με τις καταγγελίες των μειοψηφικών παρατάξεων, δεν έχει γίνει κανένα έργο από τη δημοτική αρχή. Ο κ. Παλαιολόγος μάλιστα κατηγόρησε για εμπαιγμό την δημοτική αρχή που υποστηρίζει ότι θα βρεθούν κονδύλια από το Δ΄ ΚΠΣ. Για έλλειψη οράματος και θέσεων μίλησε ο κ. Λουκάς Ανέστης καταγγέλλοντας την δημοτική αρχή για έλλειψη συντονισμού και εποπτείας των έργων και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη. Από την πλευρά του ο κ. Κοτσικώνας εξέφρασε την κριτική του και στο πρόγραμμα Θησέας. Αντίθετες απόψεις πάντως εξέφρασε ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αποστόλου εκφράζοντας τη θέση ότι ο Θησέας θα υλοποιηθεί και το σύνολο των χρημάτων που διατίθενται για το δήμο Λιβαδειάς θα απορροφηθούν. Όσο για τα δημοτικά διαμερίσματα υποστήριξε ότι έχουν ενταχθεί έργα σε πρόγραμμα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008 ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΚΑΣ) ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ. ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ Ο ΛΙΑΠΗΣ (ΥΠΟΥΡ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.
ΣΗΜΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 3 Μ.Μ., ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ, ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΤΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΡΑΜΟΝΉ ΔΙΑΚΟΠΩΝ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ) ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΛΤΑΡΙΖΑΝ ΣΤΗ ΔΑΥΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ, ΣΠΙΤΙ - ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΤΑΖΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΑ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΕΣ.
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

where you come from!