Translate

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

ΔΕ... ΠΑ... Λαλαλα....

Το μοναδικό τουριστικό θέρετρο της Λιβαδειάς...

πάρτε μαζί σας τον καφέ...


Σχολιάστε χωρίς φόβο και ...με πάθος τις παρακάτω εικόνες...
Όσο μπορείτε πιο ποιητικά παρακαλώ...

5 σχόλια:

Ο Κτηνίατρος είπε...

καλησπέρα.Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις εικόνες σου γιατί είναι ντροπή για την πόλη μας.Θα ήθελα να σε προτρέψω να ασχοληθείς με ένα άλλο θέμα-καθώς έμαθα ότι είσαι και δημοσιογράφος-που αφορά τους μισθούς εποχιακών υπαλλήλων της Νομαρχίας.Μάθε αν μπορείς για πιο λόγο δεν πληρώνονται εδώ και 4 μήνες οι γεωπόνοι που εργάζονται στη δακοκτονία.Για ποιον τοκίζονται τα λεφτά που τους αντιστοιχούν?Και μάλιστα ανθρώπων που εργάζονται γιατί τα έχουν ανάγκη τα χρήματα και όχι από χόμπι.Σ΄ευχαριστώ.

Μαρία είπε...

Ιδιαιτερα ενδιαφερον το θεμα που θίγεις
Ελπιζω λίαν συντομως να σου απαντησω. Προφανως, πιστευεις ή έχεις καποια στοιχεια ότι τα χρήματα έχουν φύγει απο το υπουργειο κι εχει σκαλωσει εδω η δουλεια...

Ο Κτηνίατρος είπε...

Δεν ξέρω που ακριβώς έχουν σκαλώσει τα χρήματα.Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε άλλους νομούς έχουν πληρωθεί τουλάχιστον έως και τους μισθούς του Αυγούστου και τα οδοιπορικά(έξοδα μετακίνησης +ημερήσια αποζημίωση)του ίδιου μήνα.
Και κάτι ακόμα:οι γεωπόνοι (άνθρωποι σπουδαγμένοι που δουλεύουν για τα χρήματα) διαμαρτύρονται και άλλοι τους ακούν (τουλάχιστον) και άλλοι τους εμπαίζουν.

Μαρία είπε...

Καλημερα κτηνιατρε, θελω κι επισημη αποψη των γεωπόνων, αν είναι δυνατον. Καταγγελία, διαμαρτυρια κατι τετοιο...

Ο Κτηνίατρος είπε...

Τώρα μου βάζεις δύσκολα.Ο κολλητός μου έιναι γεωπόνος εκεί εργαζόμενος αλλά καταγγελία δεν κάνει κανένας φοβούμενος για τα χρήματα κυρίως και λιγότερο για τη θέση αφού σε ένα μήνα λήγει η εξάμηνη σύμβασή τους.Στο δεύτερο όροφο διαδραματίζονται όλα τα γεγονότα.Κανείς όμως δεν βγαίνει και μάλιστα σε ένα μέσο, γιατί εκτίθεται και αυτό προκαλεί φόβο.Έχουν απευθυνθεί στους ανωτέρους τους, και σου είπα τι γίνεται.Οτιδήποτε μάθεις ή η οποιαδήποτε πίεσει ασκηθεί από σένα-δυστυχώς ανόνημα-καλό θα κάνει στα παιδιά εκεί.Ακόμα ακόμα και η εμφάνιση ενός μέσου μπορεί να προκαλέσει την έκπληξη και την κινητοποιηση κάποιων.Αλλά καταγγελία δεν πρόκειται να υπάρξει είμαι σίγουρος γιατί το έχω συζητήσει μαζί του.Συγγνώμη αν σε δυσκολεύω αλλά σ΄ευχαριστώ ακόμα και για το ενδιαφέρον.
Και κάτι γενικότερο:Το φαινόμενο αυτό. του παίρνει τα λεφτά από την ΕΕ αλλά καθυστερώ να τα δώσω στους αποδέκτες τους είναι γενικότερα εξαπλωμένο σε πολλές υπηρεσίες του Δημοσίου.Κάποιοι τα τοκίζουν , κάποιοι τα χρησιμοποιούν και όχι φυσικά γαι το δικό μας καλό!