Translate

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Μια προσεκτική ανάγνωση της επιστολής...

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;
Ποιους εννοεί ο "ποιητής" στο παρακάτω απόσπασμα;...


"Αναθεώρησα όμως τις τελευταίες ημέρες αυτή την απόφασή μου, διαπιστώνοντας τις ανοίκειες επιθέσεις που κυρίως εσύ, αλλά και ο συνδυασμός μας δέχεται από τους ανθρώπους που έχουν την κύρια ευθύνη για την κατάσταση του Δήμου, αλλά κυρίως των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Αυτοί που μετέτρεψαν τις Δημοτικές Επιχειρήσεις σε προσωπικά «μαγαζιά», που προσελάμβαναν κουμπάρους για Δ/ντές, πολιτικούς πελάτες για υπαλλήλους, που για δημόσιες σχέσεις κατασπαταλούσαν προμήθειες, έρχονται σήμερα και μιλούν για ευαισθησία και διασφάλιση απέναντι σε εργαζόμενους και προμηθευτές.
Οι επαγγελματίες της πολιτικής που αρνούνται να αποδεχθούν τη βούληση του λαού της Λιβαδειάς, υβρίζουν και ασχημονούν με κραυγές που δείχνουν την αγωνία για τον παραμερισμό τους
. Συνοδοιπόροι τους, νεόκοποι υποψήφιοι που διδάσκονται από ανθρώπους που πρέπει να είναι παράδειγμα για αποφυγή".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους της Δημοτικής αρχής και τους συνοδοιπόρους τους:

Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή. ΙΨΔ
Έμμονες Ιδέες και επίμονες παρορμητικές συμπεριφορές.
www.psyche.gr/psyobsessive.htm

- Οι έμμονες ιδέες είναι ενοχλητικές ιδέες, σκέψεις και εικόνες που μας επιβάλλονται και δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε ούτε να απαλλαγούμε από αυτές με τη δύναμη της θέλησής μας.
Οι ιδέες αυτές παρεμβάλλονται στη σκέψη μας, δεν έχουν πραγματικό νόημα και συνοδεύονται από δυσάρεστα συναισθήματα όπως άγχος, φόβο, ανασφάλεια, αβεβαιότητα και αηδία.

Μαρία είπε...

Οι εμμονές μας, αει σιχτιρ, είναι οι ...δαιμονες μας...

Ανώνυμος είπε...

ολα εχουν ενα ονομα και δεν ειναι δυσκολο να ταυτοποιηθουν. τωρα γιατι αυτη η δημοτική αρχη δυσκολευεται να προχωρησει περα απο την κριτικη που ασκει στον Παλαιολογο ( ο οποιος δεν ειναι δημαρχος απο το 2002 ) και στους επομενους ( οι ΔΕΞΙΟΙ που τους στηριξαν στις εκλογες ) και να παράξει και λιγο έργο είναι ακατανοητο. Στο καμαρι της Λιβαδειας ( την Κρύα εννοείται ) τα μαγαζια ειναι ακομα κλειστά. Τα σκουπίδια μας πνιξανε . Τα προγράμματα του 3ου ΚΠΣ δεν περπατανε. Ο δημαρχος δεν αναλαμβανει ευθυνη για τα εργα των προηγουμενων. κατι σκουπίδια στο ποταμι που τα βλεπω απο εποχης Ρουσσαρη λες να μην τα μαζευει για αυτο το λογο;

Ανώνυμος είπε...

ph,
Πράγματι όλα και όλοι έχουν όνομα και ταυτοποιούνται, το θέμα, όμως είναι οτι με αυτή την πρακτική της λάσπης σπιλώνουν ανθρώπους χωρίς να αποδεικνύουν τίποτα.
Στο γιατί δεν προχωράνε παρακάτω, πιστεύω ότι συντρέχουν δύο λόγοι: ο1ος είναι ότι η πλειοψηφία αυτών είναι ανίκανη και χωρίς όραμα & ο 2ος λόγος είναι η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή από την οποία πάσχουν (δεν κάνω πλάκα).
e-efimerida
Κανένα σχόλιο για την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Παλαιολόγου και την σημερινή («ευπρεπή») απάντηση της Δημοτικής Αρχής στο ραδιόφωνο;

Υ.Γ. Τέλος θέλω να σχολιάσω ότι οι λογιστές είναι αυτοί που έχουν πελατειακές σχέσεις (δούνε και λαβείν) και ίσως σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν ευοδωθούν οι συζητήσεις να μάθουμε για συμφωνία πελάτη του κ. Αντιδημάρχου με την Δημ. Αρχή.

Μαρία είπε...

Συγνωμη που άργησα να έρθω..
ph, η παρουσα δημοτική αρχή βρισκεται σε μεγαλο εσωτερικό αναβρασμό. Πώς λοιπον να σχεδιασει και να προχωρήσει σε έργο;
Αει Σιχτιρ προς καποιες συμφωνιες βαδιζουν, σύμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες. Παρε δωσε... αλλα ποιοι θα παρουν και τι θα δωσουν να δουμε...

Ανώνυμος είπε...

where you come from!