Translate

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Κουτσούμπας - Καράμπελας: Ανατροπή;

Ένσταση στο εκλογοδικείο θα καταθέσει ο Γιάννης Καράμπελας, μετά την συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων που, σύμφωνα με δήλωσή του, ανατρέπουν το αποτέλεσμα των σταυρών που συγκέντρωσε στις βουλευτικές εκλογές.
Η ανατροπή αυτή τον θέλει τρίτο κι εκλέγεται βουλευτής Βοιωτίας στη θέση του κ. Ανδρέα Κουτσούμπα που έχει ήδη ανακηρυχθεί βουλευτής, αν αποδειχτούν οι ισχυρισμοί του στο εκλογοδικείο.

«Με ευθύνη όσων λέγω» δήλωσε ο Γιάννης Καράμπελας, «δηλώνω κατηγορηματικά το αποτέλεσμα έχει ανατραπεί.
Προχωράμε με πολύ ψηλά το κεφάλι και με την εμπιστοσύνη που έχουμε στη δικαιοσύνη περιμένουμε την τελική της ετυμηγορία. Εντός της προθεσμίας των 15 ημερών από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο οικείο πρωτοδικείο, δηλαδή στο πρωτοδικείο Λιβαδειάς, θα καταθέσω ένταση στο εκλογοδικείο».


Μίλησε όμως για «λάθη, αταξίες και τυχόν παρανομίες» τονίζοντας ότι υπάρχει και «άλλος δρόμος στην πολιτική» αυτός της διαφάνειας και επισημαίνοντας ότι «η αλήθεια θα λάμψει» και θα δικαιώσει τον ίδιο και το Βοιωτικό λαό που του έχει συμπαρασταθεί καθώς είναι αποφασισμένος να φτάσει στο τέλος.
Καταπέλτης ήταν σε ότι αφορά τον τρόπο που λειτούργησε το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς και ορισμένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι, που όπως τόνισε έχουν τις ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στη Βοιωτία. Συγκεκριμένα είπε:
«Εάν το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς και μερικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι, είχαν λειτουργήσει υπεύθυνα με την ανάλογη σοβαρότητα δεν θα είχε μπει ο βοιωτικός λαός σε αυτή τη διαδικασία".

3 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Το φάγανε το παιδί τα λαμόγια του Μίχα. Πρέπει να δικαιωθεί,αλλά να στείλει και τους υπεύθυνους φυλακή.
Στην φυλακή δεν πρέπει να μπαίνουν μόνο τα πρεζόνια.

Μαρία είπε...

Μεχρι να αποφανθει η δικαιοσύνη θα αρκεστουμε σε όσα γνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει ποτέ η δίκη γιατί από ότι μαθαίνουμε είναι "άρρωστος" ο κύριος Κουτσούμπας...