Translate

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Φάουλ...


Τελικά μάλλον άστοχες ήταν οι παρατηρήσεις του Δημάρχου Λεβαδέων σχετικά με «σκόπιμη» κωλυσιεργία της τεχνικής υπηρεσίας Λιβαδειάς για την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο της πόλης.
Προφανώς κάποιοι θα τον έχουν πληροφορήσει δίνοντας του επιλεκτικά πληροφορίες.
Έτσι ωθήθηκε από τον αυθορμητισμό του να προχωρήσει, δίχως καν να προκληθεί, σε δηλώσεις προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα έργα του γηπέδου, μιλώντας ολοκάθαρα για ρήξη με τις τεχνικές υπηρεσίες, για σκόπιμη κωλυσιεργία κ.λ.π.
Βέβαια εμείς που, αρκετά χρόνια τώρα είμαστε στο σχετικό ρεπορτάζ κι έχουμε παρακολουθήσει αμέτρητες συνεδριάσεις με τρεις διαφορετικούς δημάρχους, εξεπλάγημεν.

Η εμπειρία μας άλλα μας έλεγε.
Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα των δήμαρχων κ.κ. Παλαιολόγου και Ρούσσαρη αλλά και κατά γενική ομολογία πάντα πλάι στο έργο της εκάστοτε δημοτικής αρχής, ανεξαρτήτως πολιτικής προτιμήσεως.
Βέβαια δεν μπορέσαμε να μάθουμε λεπτομέρειες εκ μέρους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου ωστόσο αυτό που μάθαμε από τους συνδικαλιστές ήταν ότι προχωρούν πρωτοβουλίες για εκτόνωση της κρίσης που δημιουργήθηκε αλλά και ότι υπάρχει στήριξη εκ μέρους του συλλόγου προς τους εργαζόμενους. Βέβαια έχουμε και κάποιες πληροφορίες που μιλούν για ώθηση του Δημάρχου από πρόσωπα του περιβάλλοντός του σε μη νόμιμες διαδικασίες.

Δεν τις δεχόμαστε όμως και μένουμε στις ως τώρα εξηγήσεις ότι απλά ήταν μια άτυχη στιγμή…!
Όσο για τους αναγνώστες μας ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους…

3 σχόλια:

Μαρία είπε...

"Βέβαια δεν μπορέσαμε να μάθουμε λεπτομέρειες εκ μέρους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου"


ή και να ξερουμε λεπτομερειες δεν είναι η ωρα να τις πούμε...

nkalomiris είπε...

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες έχουν και αυτές με την σειρά τους βρώμικο παρελθόν, παρόν και θα έχουν και μέλλον. Κάποτε να είσαι σίγουρη ότι θα σπάσει και αυτό το απόστημα. Είδη έχουν μαζέψει πύον. Για να δούμε πότε θα σπάσει;

Μαρία είπε...

Τροφωνιε, καλημερα...
Διαφανεια και ξεκαθαρισμα παντου...
στην εποχή μας όσο πιο εντιμος είναι κανεις τοσο πιο μαλακας νιωθει.

ολοι αρπαζουν, κρυβουν, κλεβουν, ξεγελουν το κρατος τον διπλανό τους κ.λ.π.

αλλος λίγο άλλος πολύ...