Translate

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Ερώτηση ;

Πιστεύετε ότι αν οι εκλογές γίνονταν πριν τις καταστροφές οι πολίτες θα ψήφιζαν με διαφορετικά κριτήρια;


Αποσπάσματα απόψεων:

Τροφώνιος
"Ο κόσμος ψηφίζει από συνήθεια και επειδή ήταν ο πατέρας του"

Πέτρος
"πριν η μετα πιστευω πως δεν εχει σημασια. ενα εχει σημασια. να ξυπνησουμε ως ελληνες πως τοσα χρονια μας κοροιδευουν κανονικα. δεν υπαρχουν κομματα παραταξεις που να μπορουν να κανουν κατι. ολοι την παρτη τους βολευουν. κλαινε οι ανθρωποι,οργη,αγανακτηση,πονος,θλιψη και οι αλητες οι πολιτικοι τσακωνονται ποιος ειναι καλυτερος"


Άγιος Θωμάς
"-Για εμάς που ζήσαμε ως απλοί θεατές το πρόβλημα από τη χάβρα των Γενικών Μέσων Ενημέρωσης, δεν θα αλλάξει τίποτα.-Για αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους, πάλι δεν θα αλλάξει κάτι στη πρόθεση ψήφου, καθώς η κυβέρνηση θα φροντίσει να... απαλύνει τον πόνο τους. Μην ξεχνάμε πως ίδιον του έλληνος είναι η λήθη και μάλιστα η ακαριαία. -Για αυτούς όμως που έχασαν τους ανθρώπους τους!!!!ΑΔΙΑΦΟΡΟ ποιος κερατάς θα είναι πάνω και ποιος κάτω. Άλλωστε όπως είπε και ο γείτονάς μου: Τι με νοιάζει; το δικό μου σπίτι καίγεται; "

dr Jekyll
Μετά την καταστροφή του τοπίου της Ολυμπίας, όλοι (μαζί κι εγώ) κατηγορούν τους αρμόδιους ότι άφησαν τη φωτιά να προχωρήσει, χωρίς να επέμβουν δραστικά τα εναέρια μέσα.

Έδωσαν πολύ σωστά την εντύπωση ότι υπήρξε ανοργανωσιά και κυβερνητικό αλαλούμ.
Κατόπιν τούτου, νομίζω ότι αυτό θά επιφέρει μια μικρή μείωση του ποσοστού που θα πάρει η Ν.Δ.

ο δείμος του πολίτη

Η ψήφος βασικά είναι παραδοσιακή κατάσταση. Μετά τα 25 κάποιοι σκέφτονται διαφορετικά από τους γονείς τους.

exeisminima
Παρακολουθούμε το θέατρο το παραλόγου.
Το ζήτημα με τις φωτιές είναι απλό.
Υπήρξε κακός συντονισμός και σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου θα είχε απλά παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός αν όχι η ηγεσία της Πυροσβεστικής.
Εδώ τα κάνουμε όλα αχταρμά και αφού μπλέξαμε και με τις εκλογές είναι σίγουρο πως η ΝΔ θα χάσει ίσως μια ή δύο μονάδες.
Το παρήγορο είναι ο γενικότερος προβληματισμός των ψηφοφόρων αλλά κατά την γνώμη μου αυτά τα μικρά κόμματα που υπάρχουν σήμερα δεν είναι ικανά να εισπράξουν την όποια δυσαρέσκεια του κόσμου.Εχω ξαναγράψει ότι χρειάζεται να πάμε σε μια νέα μορφή επανίδρυσης των κομμάτων, μια νέα μεταπολίτευση...

6 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Άστα βράστα. Ο κόσμος ψηφίζει από συνήθεια και επειδή ήταν ο πατέρας του. Αλλά τώρα λόγο και μικρής διαφοράς ίσως δούμε καμία έκπληξη του Γιωργάκη. Για εμάς που δεν ζήσαμε τον όλεθρο αυτό, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ως προς τις επιλογές μας, αλλά με τρώει η περιέργεια για την δυτική Πελοπόννησο.

petros είπε...

πριν η μετα πιστευω πως δεν εχει σημασια.ενα εχει σημασια.να ξυπνησουμε ως ελληνες πως τοσα χρονια μας κοροιδευουν κανονικα.δεν υπαρχουν κομματα παραταξεις που να μπορουν να κανουν κατι.ολοι την παρτη τους βολευουν.κλαινε οι ανθρωποι,οργη,αγανακτηση,πονος,θλιψη και οι αλητες οι πολιτικοι τσακωνονται ποιος ειναι καλυτερος.ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.υπομονη ομως.υπαρχει και θεος.και ερχεται........με την πυρινη ρομφαια της δικαιοσυνης του!και ουε στους απιστους,στους τσαρλατανους και απατεωνες.

agios thomas είπε...

-Για εμάς που ζήσαμε ως απλοί θεατές το πρόβλημα από τη χάβρα των Γενικών Μέσων Ενημέρωσης, δεν θα αλλάξει τίποτα.

-Για αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους, πάλι δεν θα αλλάξει κάτι στη πρόθεση ψήφου, καθώς η κυβέρνηση θα φροντίσει να... απαλύνει τον πόνο τους.
Μην ξεχνάμε πως ίδιον του έλληνος είναι η λήθη και μάλιστα η ακαριαία.

-Για αυτούς όμως που έχασαν τους ανθρώπους τους!!!!
ΑΔΙΑΦΟΡΟ ποιος κερατάς θα είναι πάνω και ποιος κάτω.

Άλλωστε όπως είπε και ο γείτονάς μου: Τι με νοιάζει; το δικό μου σπίτι καίγεται; Ή αν καιγόταν θα έτρεχαν οι Πελλοπονήσιοι για να το σώσουν;
(Αυτή του η κουβέντα στην οποία περιέκοψα το πως αποκάλεσε τους εξ Ηλείας ορμώμενους, με έβαλε σε σκέψεις πολλές που ακόμη και τώρα αναρωτιέμαι αν έχει δίκιο ή άδικο, με δεδομένο ότι έχει πατήσει τα 60 και όπως και να το κάνεις κάτι παραπάνω έχουν δει τα μάτια του από τα δικά μου).

Ανώνυμος είπε...

Πριν καεί η Αρχαία Ολυμπία, οι ψηφοφόροι υποστήριζαν τους χειρισμούς της κυβέρνησης, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, λόγω της πληθώρας των μετώπων της φωτιάς. Μετά την καταστροφή του τοπίου της Ολυμπίας, όλοι (μαζί κι εγώ) κατηγορούν τους αρμόδιους ότι άφησαν τη φωτιά να προχωρήσει, χωρίς να επέμβουν δραστικά τα εναέρια μέσα. Έδωσαν πολύ σωστά την εντύπωση ότι υπήρξε ανοργανωσιά και κυβερνητικό αλαλούμ.
Κατόπιν τούτου, νομίζω ότι αυτό θά επιφέρει μια μικρή μείωση του ποσοστού που θα πάρει η Ν.Δ.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Η ψήφος βασικά είναι παραδοσιακή κατάσταση. Μετά τα 25 κάποιοι σκέφτονται διαφορετικά από τους γονείς τους.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθούμε το θέτρο το παραλόγου.
Το ζήτημα με τις φωτιές είναι απλό. Υπήρξε κακός συντονισμός και σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου θα είχε απλά παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός αν όχι η ηγεσία της Πυροσβεστικής.
Εδώ τα κάνουμε όλα αχταρμά και αφού μπλέξαμε και με τις εκλογές είναι σίγουρο πως η ΝΔ θα χάσει ίσως μια ή δύο μονάδες.
Το παρ΄γορο είναι ο γενικότερος προβληματισμός των ψηφοφόρων αλλά κατά την γνώμη μου αυτά τα μικρά κόμματα που υπάρχουν σήμερα δεν είναι ικανά να εισπράξουν την όποια δυσαρέσκεια του κόσμου.
Εχω ξαναγράψει ότι χρειάζεται να πάμε σε μια νέα μορφή επανίδρυσης των κομμάτων, μια νέα μεταπολίτευση...