Translate

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/04/blog-post_2452.html
Η πάλη του κινήματος με το κράτος και τους μεγαλοεργολάβους οξύνεται συνεχώς, λαμβάνοντας ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά ταξικής σύγκρουσης. Η απροκάλυπτα αντιλαϊκή και τραμπούκικη στάση της κυβέρνησης των Μαγκούφηδων που αποσκοπεί στην προάσπιση της κερδοφορίας του ντόπιου και πολυεθνικού κεφαλαίου έχει οδηγήσει στη ολοένα και μεγαλύτερη μαζικοποίηση και συσπείρωση του κινήματος.
Το περιστατικό του ξυλοδαρμού της συναγωνίστριας Σούλας Γαλάνη στα διόδια του Μώλου την Πέμπτη 07/04/11 από τον εισηγητή της ντροπολογίας Ρέππα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη, αποτελεί τρανταχτή απόδειξη της κοινοβουλευτικής χούντας που βιώνουμε.
Τον τελευταίο καιρό στα διόδια όλης της χώρας έχει παρατηρηθεί παράνομη άρνηση των εταιριών εκμετάλλευσης των διοδίων, στην έκδοση επί πιστώσει αποδείξεων σε οδηγούς οι οποίοι δηλώνουν αδυναμία πληρωμής και παράνομη κατακράτησή τους προ της μπάρας. Οι υπάλληλοι της τροχαίας και της αμέσου δράσεως από την άλλη, αντί να επιλαμβάνονται αυτών των περιστατικών διώκοντας τους υπαλλήλους των εταιριών, επιβεβαιώνουν τον ταξικό τους ρόλο κόβοντας κλήσεις και αφαιρώντας πινακίδες, άδεια και δίπλωμα από τους οδηγούς που αδυνατούν να πληρώσουν.

Η προκλητική συμπεριφορά της τροχαίας εντάθηκε τις τελευταίες μέρες στα διόδια του Ζευγολατιού όπου δεκάδες οδηγοί οι οποίοι έκαναν το «σφάλμα» να μην έχουν λεφτά τιμωρήθηκαν από τον κρατικό μηχανισμό. Το ποτήρι της λαϊκής οργής ξεχείλισε με αποτέλεσμα την Κυριακή 10/04/11 πάνω από 100 συναγωνιστές του κινήματος «δεν πληρώνω» να μεταβούν στην Τροχαία Κιάτου όπου και διαδήλωσαν δυναμικά απαιτώντας να επιστραφούν σε συναγωνιστές πινακίδες, άδειες και διπλώματα που τους είχαν αφαιρεθεί καθώς και να σβηστούν οι κλήσεις που τους είχαν επιδοθεί αδίκως και παρανόμως. Η ανένδοτη στάση των συναγωνιστών απέφερε καρπούς καθώς οδήγησε την τροχαία στο σβήσιμο των κλήσεων και στην επιστροφη των πινακίδων και των ατομικών εγγράφων στους οδηγούς.

Η εκ παπαγαλακίων ορμώμενη προσπάθεια αποσιώπησης της επίθεσης Μαγκούφη και η προσπάθεια φτηνής συκοφάντησης της διαδήλωσης διαμαρτυρίας στην Τροχαία Κιάτου, αποτελεί γνωστή τακτική του αστικού συστήματος ελεγχόμενης προπαγάνδας. Η προσαγωγή του συναγωνιστή Λεωνίδα Παπαδόπουλου στο Α.Τ. Κηφισιάς και η σύλληψη και παράνομη μονοήμερη κράτηση της συναγωνίστριας Αγγελικής Α. στην Ασφάλεια Κορίνθου συσπείρωσαν εκατοντάδες συναγωνιστές οι οποίοι έσπευσαν στα αστυνομικά τμήματα εκφράζοντας την συντροφική τους αλληλεγγύη. Οι τρομοκρατικές προσαγωγές και συλλήψεις φρονηματικού τύπου συναγωνιστών του κινήματος από ακροβολισμένους ασφαλιτοχαφιέδες του μηχανισμού κρατικής τρομοκρατίας όχι μόνο δε μας πτοούν, αλλά μας συσπειρώνουν και μας δυναμώνουν.

Οι φημολογούμενες μειώσεις διοδίων αποτελούν μια κακομελετημένη απάτη για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας.

Εμείς δε διαπραγματευόμαστε, συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο αλληλέγγυα και πιο διεκδικητικά μέχρι να καταργήσουμε όλα τα χαράτσια και να ανατρέψουμε αυτούς που τα επιβάλλουν!!

περισοτερες πληροφοριες και βιντεο στο www.oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: