Translate

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Ο Παλαιολόγος τα είπε όλα...

Απολογισμό, ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές, της παρουσίας, ως αξιωματική αντιπολίτευση, της παράταξης «Λιβαδειά Πόλη του Αύριο», που είναι επικεφαλής, , πραγματοποίησε ο Χρήστος Παλαιολόγος το απόγευμα της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Νερόμυλου στη Κρύα. Παρόντες ήταν πολλά μέλη της παράταξης αλλά και απλοί πολίτες. Ο κ. Παλαιολόγος στη διάρκεια του απολογισμού του αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν για δυο μεγάλα ζητήματα να προσφύγει στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Χαρακτήρισε τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου «παρωδία» την συμπεριφορά του κ. Δημάρχου αντιδημοκρατική και τη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου ανεύθυνη.


Πλήγμα για τον τουρισμό και την εικόνα της πόλης
Ο χώρος στον οποίο πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός, ο Νερόμυλος και τα μαγαζιά της Κρύας που παραμένουν κλειστά μετά από παρά πολλά χρόνια λειτουργίας, είναι πλήγμα για τον τουρισμό της πόλης όπως τόνισε ο κ. Παλαιολόγος: «Πρωτοφανή τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Λιβαδειάς αυτούς τους 10 πρώτους μήνες της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής.
Το Ξενία κλειστό μετά από 50 χρόνια λειτουργίας του. Η Κρύα κλειστή, τα τουριστικά πούλμαν έρχονται και φεύγουν με αγανάκτηση, αυτό το πλήγμα στην εικόνα και στον Τουρισμό της πόλης αναρωτιέμαι ποιος άλλος θα το πληρώσει εκτός από τους επαγγελματίες και τους πολίτες της?
Αυτό το έργο του κ. Τσιφή και της Δημοτικής Αρχής του θα μείνει στην ιστορία της πόλης».


Δημοτικό συμβούλιο - παρωδία
Ο κ. Παλαιολόγος αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα στην διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την συμπεριφορά του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και τις εν γένει συμπεριφορές των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, κυρίως όσων ανέλαβαν θέσεις ευθύνης, την συμπεριφορά απέναντι στις παρατάξεις της μειοψηφίας, αλλά και στους εργαζόμενους και άλλους συνεργάτες, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει την παρέμβαση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης:
«Παρωδία Δημοτικού Συμβουλίου με ένα Δήμαρχο που βρίζει τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, με ένα πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου που κάνει τον Δήμαρχο με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που τσακώνονται και αποχωρούν άλλοι καταγγέλοντας και άλλοι παζαρεύοντας και μετά κάποιοι επανέρχονται και πάλι από την αρχή.
Αντιδημοκρατική συμπεριφορά απέναντι στις παρατάξεις της μειοψηφίας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ιδιαίτερα στην παράταξη μας, με κορυφαίο παράδειγμα τον αποκλεισμό των εκπροσώπων μας το 45% δηλ. της πόλης από όλα τα Δ.Σ των Ν.Π. Ζούμε την απόλυτη απαξίωση την πλήρη παρακμή.
Αμφιβάλω αν έχει μείνει έστω και ένας Λιβαδίτης που να εμπιστεύεται και να υπολογίζει το Δήμο του? Επίθεση με ύβρεις του κ. Τσιφή στους εργαζόμενους του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων και προσπάθεια εκφοβισμού τους προς κατεύθυνση που κάθε άλλο έχει σχέση με νομιμότητα και διαφάνεια.
Καθαίρεση από τον κ. Τσιφή των επιβλεπόντων Μηχανικών από το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και το Μουσείο στο Ζερίκι σημαντικά δημοτικά τεχνικά έργα γιατί υπερασπίζονταν την νομιμότητα και την διαφάνεια. Έχουμε ζητήσει την παρέμβαση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης γιατί θεωρούμε περίπτωση κακοδιοίκησης».



Έργα: Παράνομες αναθέσεις - διορισμοί ημετέρων
Για παράνομες αναθέσεις έργων σε πολιτικούς του φίλους, διορισμό ημέτερων που μάλιστα ο ίδιος παραδέχεται δημοσία, κατηγόρησε ο κ. Παλαιολόγος τον Δήμαρχο Λεβαδέων:
«Παράνομες αναθέσεις έργων και υπηρεσιών σε πολιτικούς του φίλους όπως, παράνομη ανάθεση της καθαριότητας των δημοτικών δρόμων με τα ιδιωτικά σάρωθρα, παράνομη ανάθεση διαμόρφωσης δημοτικού χώρου στο Ζερίκι αξίας 100.000 ευρώ περίπου και κατασκευή αυτού χωρίς καμιά απόφαση χωρίς μελέτη και επίβλεψη από την Τ.Υ του Δήμου. Δημόσια ομολογία από τον κ. Τσιφή ότι ο διορισμός ημετέρων είναι η πολιτική της νέας Δημοτικής Αρχής. Δεν υπάρχει προηγούμενο να ομολογεί ο κ. Τσιφής σε συνέντευξη ότι «εγώ θα διορίζω τους δικούς μου» ή ακόμα πιο χειρότερα ομολογεί δημόσια «έστω και αν κάποιος έχει 1000% τα προσόντα, επειδή είναι του Παλαιολόγου δεν πρόκειται να τον διορίσω». Θα αναφέρω τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα μόνο. Ο Γιός του κ. Γκριτζάπη διορίστηκε Δ/ντής στην Διαδημοτική επιχείρηση για τα απορρίμματα. Χωρίς καμιά εμπειρία σε θέματα αυτοδιοίκησης, ευρωπαϊκών προγραμμάτων και περιβάλλοντος όπως ζητούσε η δική τους προκήρυξη. Και όχι μόνο αυτό αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε πια είναι η δραστηριότητα του, υπάρχει άραγε καμιά δραστηριότητα? Φαντάζομαι όμως ότι παίρνει το μισθό του. Το άλλο είναι η περίπτωση του Ζαχείλα ιδιοκτήτη του εκλογικού κέντρου του κ. Τσιφή, τον διόρισε Δ/ντή της ΔΕΥΑΛ χωρίς να έχει καμιά εμπειρία σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα που υποδηλώνουν το νέο ήθος και ύφος της νέας Δημοτικής Αρχής του κ. Τσιφή».




Πολιτική και έργα στα μεγάλα και μικρά προβλήματα της πόλης
Για πλήρη ανικανότητα απορρόφησης εγκεκριμένων κονδυλίων μίλησε ο κ. Παλαιολόγος αφού ο Δήμος Λιβαδειάς βρίσκεται στην 60η θέση όσον αφορά την απορροφητικότητα εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλιών με μηδενική σχεδόν απορρόφηση από τα χρήματα του Γ’ ΚΠΣ του «ΘΗΣΕΑ» και του ΠΔΕ. Αναφέρθηκε μάλιστα σε συγκεκριμένα παραδείγματα:
«Εγκεκριμένα ποσά για το Δήμο Λιβαδειάς από Εθνικούς πόρου όπως ΕΠΤΑ- ΘΗΣΕΑΣ- ΠΔΕ 6.965.000 ευρώ. Απορροφηθέντα 363.000ευρώ!!!!
Εγκεκριμένα ποσά από το Γ’ Κ.Π.Σ 4.229.000ευρώ. Αποροφηθέντα 656.000 ευρώ!!!
Από σύνολο εγκεκριμένων 11.195.000 ευρώ. Έχουν απορροφηθεί 1.019.000 ευρώ, ποσοστό απορρόφησης 9%!!!!
Πού να ζητήσει η Λιβαδειά νέα κονδύλια για νέα έργα και προγράμματα τώρα που υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι?
Μεγάλη θλίψη βέβαια μας προκαλεί η διαπίστωση ότι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία του Γ’ ΚΠΣ για την πόλη, σε χρήματα, σε έργα, σε θέσεις απασχόλησης, σε προστασία του περιβάλλοντος σ’ αυτό που λέμε ανάπτυξη της πόλης. Κινδυνεύει να χαθεί και η τελευταία ευκαιρία του Δ’ Κ.Π.Σ, γιατί δεν υπάρχει καμιά προετοιμασία του Δήμου, σε μια περίοδο δύσκολη, με ιδιαίτερες απαιτήσεις και με σαφώς λιγότερα χρήματα».



Ανευθυνότητα στη διαχείριση των οικονομικών
Για ανεύθυνη διαχείριση στα οικονομικά του Δήμου μίλησε σε άλλο σημείο ο επικεφαλής της παράταξης «Λιβαδειά Πόλη του Αύριο» τονίζοντας ότι ο προϋπολογισμός ήταν πλαστός κατά 50% «με χαριστικές μη εισπράξεις από μεγάλους οφειλέτες, φόρων και τελών, από ενοίκια δημοτικών χώρων, από 2%, από διαφημίσεις, από πρόστιμα παραβάσεων Κ.Ο.Κ»
«Αφήνω στην κρίση σας» τόνισε «την ψευδή ανακοίνωση με Δ.Τ περί νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου, την οποία διαψεύσαμε εμείς πρώτοι, αλλά και ο ίδιος ο Δήμος με άλλο Δ.Τ διέψευδε τον εαυτό του. Αυτό που μπορούμε να πούμε σίγουρα είναι ότι νέα χρέη συσσωρεύονται στο Δήμο το ύψος των οποίων θα δούμε στο τέλος του χρόνου».



Το θέμα του νέου Δημαρχείου και η ανεύθυνη αντιμετώπιση του από τον κ. Τσιφή μέχρι σήμερα.
Μεταξύ των παραδειγμάτων που ανέφερε ο κ. Παλαιολόγος προκείμενου να στηρίξει την άποψή του ότι δεν υπάρχει σοβαρή και συγκροτημένη αντιμετώπιση για κανένα θέμα, πολύ σημαντικά κρίνονται όσα ανέφερε για το θέμα του νέου Δημαρχείου:
«Πρώτα: η ανεύθυνη εγκατάλειψη και προσπάθεια συκοφάντισης του ολοκληρωμένου έργου του νέου Δημαρχείου με Δημοτικό θέατρο 400 θέσεων, με χώρους πνευματικού κέντρου, με στέγαση των Ν.Π, με υπόγειο Πάρκινγκ 400 θέσεων κάτω από την πλατεία του πάρκου και, τέλος διαμόρφωση της πλατείας με νερά και πράσινο. Εδώ επιτρέψτε μου να σημειώσω την ανεύθυνη ψευδή και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κ. Τσιφή ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου και στις δικές του θετικές ψήφους στα 8 χρόνια ως Δημ. Συμβ. Αλλά και στην σκληρή αλήθεια.
Πρώτο ψέμα πρ. έργου χωρίς έκπτωση 17.600.000ευρώ που αναλύεται σε Κτίριο Δημαρχείου, Θέατρο, Πολιτιστικοί χώροι και όλα τα Ν.Π ύψους 9.272.000ευρώ για 5.600 τ.μ Κτίριο υπόγειου πάρκινγκ 400 θέσεων 6.900.000 ευρώ. Δεύτερο ψέμα χώροι γρ . Δημάρχου 60 τ.μ
Αλήθειες: χώροι διοίκησης 2.200τ.μ πολιτιστικοί χώροι 1.700τμ χώροι για Ν.Π 600τ.μ χώροι για πολιτικά όργανα 900τ.μ.
Δεύτερο: με το φιάσκο για μεταστέγαση του Δημαρχείου στο κληροδότημα του παλιού Νοσοκομείου, χωρίς νομιμότητα, τεχνικές μελέτες αλλά κυρίως χωρίς μελέτη για τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους που απλούστατα δεν χωράνε σ’ αυτό το κτίριο. Άλλο παράδειγμα, η Λιβαδειά πρωτεύουσα του Νομού δεν διαθέτει ούτε μια αίθουσα εκδηλώσεων. Η ανεκτίμητη κληρονομιά της πινακοθήκης Λαζαρή σαπίζει σε αποθηκευτικό χώρο του Δημαρχείου.
Το Λαογραφικό Μουσείο παραμένει θεόκλειστο με πολλά εκθέματα δωρεά των Λιβαδιτών να σαπίζουν από την υγρασία. Στην Δημοτική Χορωδία και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο να γίνεται έξωση επειδή δεν πληρώνονται τα ενοίκια πολλούς μήνες. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το κυκλοφοριακό και πως το αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή. Απένταξη της χρηματοδότησης της κυκλοφοριακής μελέτης από τον <<Θησέα>>, κανένα μέτρο, για την ανακούφιση, παραπομπή στις καλένδες της κατασκευής του υπόγειου πάρκινγκ στην πλ. Λ. Κατσώνη».

Δημοτικές Επιχειρήσεις – πλήρης ανευθυνότητα, κακοδιοίκηση, ασχετοσύνη και κοινωνική αναλγησία για τους εργαζόμενους
ΔΕΠΑΛ - ΔΕΤΕΛ

Την παρέμβαση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ως χαρακτηριστική περίπτωση κακοδιοίκησης, ζήτησε ο κ Παλαιολόγος για την εν γένει συμπεριφορά της Δημοτικής αρχής στο θέμα της ΔΕΠΑΛ: «Πλήρης κοινωνική αναλγησία για τους 64 εργαζόμενους που όχι μόνο μένουν απλήρωτοι πάνω από 10 μήνες, αλλά και όταν διεκδικούν νομίμως τις αποδοχές τους υβρίζονται, χαρακτηρίζονται ότι τα <<κονομάνε>>, ο κ. Τσιφής καλεί τους προμηθευτές να μη δίνουν προμήθειες στα μαγαζιά του Δήμου! Πλήρης ανευθυνότητα για τις υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές, γεγονός που τους οδηγεί σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων σε αγωγές, σε εξώσεις κλπ.Κακοδιοίκηση με παραιτήσεις μελών του Διοικητικού και λειτουργία με ελειπή σύνθεση, μη κατάθεση του ισολογισμού χρήσης 2006. Καθυστέρηση 10 μήνες στην ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος και της προσαρμογής της ΔΕΠΑΛ στο νέο Κώδικα των Δήμων.
Και εδώ θέλω να πω ότι ζητάμε την παρέμβαση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ως χαρακτηριστική περίπτωση κακοδιοίκησης».
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κ. Παλαιολόγος αναφερόμενος στις ευθύνες της προηγούμενης Δημοτικής αρχής οι οποίες όπως τόνισε συγκαλύπτονται:
«Αυτή η πολιτική έχει πρώτα τη ρίζα της στην συγκάλυψη των τεράστιων ευθυνών πολιτικών και ενδεχομένως ποινικών της διοίκησης Ρούσσαρη – Κουτρουμάνου για την περίοδο 2003-2006.
Αυτή η πολιτική έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια χρέη που σήμερα ξεπερνούν τα 600.000 ευρώ από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο κ. Τσιφής και αναμένεται να φθάσει τις 800.000ευρώ μέχρι τέλους του χρόνου και η επιχείρηση κλειστή αυτό είναι για βραβείο Γκίνες.
Ποσό που έρχεται να προστεθεί στα 3.000.000 ευρώ και πλέον χρέος που άφησαν οι Ρούσσαρης – Κουτρουμάνος.
Αυτή η πολιτική έχει οδηγήσει τις 64 οικογένειες των εργαζομένων σε πλήρη απόγνωση για το μέλλον για την δουλειά τους σε μια εποχή που η ανεργία είναι αυτό που επιφυλάσσεται για τους εργαζόμενους».
Αναφερόμενος στη ΔΕΤΕΛ ο κ. Παλαιολόγος τόνισε ότι διαλύθηκε με πλήρη προχειρότητα έχοντας εκκρεμότητες προς προμηθευτές και υπαλλήλους, που είναι απλήρωτοι για 10 μήνες και έκθετοι όσον αφορά την διασφάλιση εργασίας. Για το χρέος που έχει δημιουργηθεί στη ΔΕΤΕΛ από την έναρξη της θητείας του κ. Τσιφή είπε ότι ανέρχεται στα 180.000 ευρώ που έρχεται να προστεθεί στα 600.000 ευρώ των Ρούσσαρη – Κουτρομάνου.
ΔΕΥΑΛ
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Λεβαδέων θύμισε τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Δήμαρχος «ξήλωσε» τον στενό του συνεργάτη για να προωθήσει τον νέο Δ/ντη, είναι γνωστός ο χαρακτηρισμός ως παραμάγαζο της ΔΕΥΑΛ από τον κ. Τσιφή είναι γνωστή η αντίδραση και η καταγγελία από το σωματείο των εργαζομένων, εμείς περιμένουμε τα στοιχεία εκείνα που δικαιολογούν αυτό το χαρακτηρισμό. Ενώ τόνισε ότι την ΔΕΥΑΛ την παρέλαβαν με αποθεματικό 1,5 εκ. ευρώ και τα περισσότερα δίκτυα κατασκευασμένα

Συμμαχία Τσιφή –Ρούσσαρη
Ολοκληρώνοντας τον απολογισμό του ο κ. Παλαιολόγος τόνισε :
«Θέλω εδώ να σημειώσω ότι η συμμαχία Τσιφή - Ρούσσαρη καλά κρατεί τα τελευταία 5 χρόνια και επειδή εννοούν να συκοφαντούν εμένα για τα όσα χρέη και δεινά συσσώρευσε η προηγούμενη δημοτική αρχή στην πόλη». Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση που ήταν ο Δήμος Λιβαδειάς και οι επιχειρήσεις όταν ο κ. Παλαιολόγος τον παρέδωσε στον κ. Ρουσσαρη, θύμισε ότι το μόνο και μάλιστα περιορισμένο χρέος που υπήρχε ήταν αυτό της ΔΕΠΑΛ. Ενώ τόσο ο Δήμος όσο και οι άλλες δημοτικές επιχειρήσεις ήταν απόλυτα ισοσκελισμένα, η ΔΕΥΑΛ μάλιστα είχε αποθεματικό 1 εκατ. ευρώ: «Άρα το γεγονός ότι κάναμε πολλά τεχνικά έργα και προγράμματα (αναπτυξιακά, κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά κλπ.), ότι επίσης κάναμε πολλές επενδύσεις σε αγορές, απαλλοτριώσεις και κτίρια. α το έργο των επόμενων Δημοτικών αρχών δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά, είναι περίπου ανύπαρκτο. Το μόνο χειροπιαστό που αφήνουν είναι το τεράστιο χρέος. Σε απόλυτη ταύτιση ακόμη και σε αυτό».
Κλείνοντας τόνισε σχετικά με την συμπεριφορά του κ. Τσιφή:
«Ένα τελευταίο, ο κ. Τσιφής και όσοι τον ακολουθούν έχουν υιοθετήσει εδώ και χρόνια την τακτική του Γκαίμπελς : συκοφάντησε, συκοφάντησε, όλο και κάτι θα μείνει. Δεν θα τον ακολουθήσω γιατί λυπάμαι ειλικρινά για το κατάντημα του και τον ξεπεσμό του δημόσιου διαλόγου στην πόλη μας.
Όμως η πρωτοφανής επίθεση με συκοφαντίες, ύβρεις και ψευδολογίες στο πρόσωπο μου από τον κ. Τσιφή σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο Σείριος FM στις 25-10-07 δεν θα μείνουν αναπάντητες θα κληθεί να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του στην Δικαιοσύνη.
Θέλω κλείνοντας να πω ότι φοβάμαι ιδιαίτερα για το Δήμο Λιβαδειάς, ένα Δήμο που μόχθησα και κατάφερα μαζί με του συνεργάτες μου να τον κάνω υπόδειγμα για όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς όσο δύσκολο και επίμοχθο είναι να δημιουργήσεις κάτι, τόσο εύκολο αποδείχθηκε ότι είναι να γκρεμιστεί. Φοβάμαι γιατί εγώ γνωρίζω την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται και οδηγείται ο Δήμος και δεν βλέπω με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να αναστραφεί η κατάσταση.
Εμείς η παράταξη <<Λιβαδειά πόλη του Αύριο>> θα είμαστε παρόντες και στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και έξω στην κοινωνία για να δώσουμε μάχες για την πόλη για το αύριο»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο αποκλειστικά στον Χρήστο Παλαιολόγο, ο οποίος για μιαν ακόμη φορά δραπετεύει στην πολιτική αμνησία, αναζητώντας καταφύγιο στα πολιτικά του αδιέξοδα.

«Διαβάζοντας την είδηση για τον θάνατο ενός μεγάλου πολιτικού»
Μπρέχτ.

Αν ο ανεκτίμητος άνδρας ζαρώσει τα φρύδια
ταλαντεύονται δύο αυτοκρατορίες.

Αν ο ανεκτίμητος άνδρας πεθάνει,
η γη κοιτάζει γύρω της σαν τη μάνα
που δεν έχει γάλα για το παιδί της.

Αν ο ανεκτίμητος άνδρας γύριζε
μια βδομάδα μετά τον θάνατό του,
δεν θάβρισκαν γι΄ αυτόν σ΄ ολάκερη τη χώρα, ούτε μια θέση θυρωρού.

Μαρία είπε...

Gap, δεν μπορω βεβαια να γνωρίζω τι σε "δένει" με τον κ. Παλαιολογο.
Αν όμως σε ενδιαφερει η αυτογνωσία, έχεις μια ευκαιρια να ανακαλύψεις περισσότερα στοιχεια για τον εαυτό σου μεσα από αυτα που σε ενοχλουν στους αλλους.
Επειδή όμως εγω δεν έχω αμνησία θα σου πω καθαρα και αντικειμενικά τι πιστευω για την κατασταση. Ο Παλαιολογος στην διαρκεια της θητειας του έκανε έργο και αλλαξε τη Λιβαδεια. Οχι μόνος του. Εκανε παραλληλα πολλα λαθη. Κανενας δεν είναι ανεκτιμητος και αναντικαταστατος. Αλλα ως τωρα, τουλαχιστον, δεν έχει βρεθει επαξιος αντικαταστατης του Παλαιολογου. Ομως, εγω τουλαχιστον, δεν πιστευω οτι η τωρινή δημοτική αρχή τιμα τον εαυτό της και εκφραζει τον καλυτερο εαυτό της όταν παραμενει κι επιμενει να συγκρινεται συνεχως με τον Παλαιολογο. Στο κατω κατω, ο Παλαιολογος είναι αντιπολιτευση και έχει άλλο ρόλο. Η Δημοτική αρχή έχει αλλο ρόλο. Εως τωρα εχω την εντυπωση (και δεν είμαι η μόνη) ότι ο μόνος λογος που ήθελε να κυβερνησει ο Τσιφής ήταν για να "την πει" στον Παλαιολογο. Και αυτό ως δημότισσα αυτής της πόλης, δεν το δεχομαι.
Καλημερα...

Ανώνυμος είπε...

where you come from!