Translate

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθησίας

Μορφωτικός Σύλλογος Λεβαδείας
Η ζωή μέσα σε μια οργανωμένη κοινωνία είναι πολλά πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι συνύπαρξη. Οι άνθρωποι υπάρχουν «ένεκα αλλήλων» έλεγε ο Μάρκος Αυρήλιος και ο πραγματικός πολιτισμός είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.
Πολλά είναι και τα στοιχεία, οι θεσμοί και οι συμβάσεις που κρατούν ενωμένη μια κοινωνία και την οδηγούν στην πρόοδο, αλλά το στοιχείο που την εξανθρωπίζει και την εξυψώνει είναι οι ίδιοι οι πολίτες της. Αυτοί που με την εργασία τους, την ειλικρινή και την ανιδιοτελή προσφορά τους και τον αδιάκοπο αγώνα τους συμβάλλουν στο κοινό καλό, στην προκοπή του συνόλου και στην πραγμάτωση της συνύπαρξης.
Αυτούς τους πολίτες οφείλουμε να τους αναδεικνύουμε και να τους προβάλλουμε, αφ’ ενός απονέμοντάς τους έτσι μια ελάχιστη αλλά αληθινή τιμή, αφ’ ετέρου για να αναδείξουμε το έργο τους και να δώσουμε στους νεώτερους πρότυπα και παραδείγματα προς μίμηση.
Με αυτό το σκεπτικό επί σειρά ετών ο Μορφωτικός Σύλλογος της πόλης μας τιμά κάθε χρόνο συμπολίτες μας που εργάζονται αθόρυβα και αδιάκοπα για το σύνολο. Φέτος η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους κ. κ. Παναγιώτη Ράντζο και Γεώργιο Κουρεντή.
Για τους τιμώμενους θα μιλήσουν στην αίθουσα του Συλλόγου (Στέγη Σ. Σταθά) την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 7.00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος και οι κ.κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, Χαράλαμπος Υφαντής και Χρήστος Δαμιανίδης.
Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα αποτελέσει ξεχωριστή τιμή για όλους μας.

                                                                                                               Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: