Translate

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΙΟΥ 2011

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιβαδειά, 26 Ιανουαρίου 2011
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας ανακοινώνεται το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2011 όπως αυτό ορίστηκε από τη Διεύθυνση Πιστοποίησης της Γνώσης Ξένων Γλωσσών του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 και μέχρι την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, θα υποβάλλονται στη Δ.Δ.Ε. Ν. Βοιωτίας (Λιβαδειά) ή στο Γραφείο Δ.Ε. Ν. Βοιωτίας (Θήβα), αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2011 όπως αυτό ανακοινώθηκε με το Δελτίο Τύπου της 20/01/2011 της υπηρεσίας μας.
Το έντυπο της αίτησης και το αναλυτικό πρόγραμμα, εκτός από την ιστοσελίδα του ΚΠγ του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. ( http://www.kpg.minedu.gov.gr ), έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ( http://dide.voi.sch.gr > Κ.Π.Γ.-Ξένες Γλώσσες ).
Τέλος, ενημερώνουμε τους υποψήφιους ότι το ή τα εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν για το Νομό μας θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα, με νέο Δελτίο Τύπου της υπηρεσίας μας, κατόπιν ορισμού τους από το Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: