Translate

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΘΛΙΨΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΡΓΗ

ΞΕΝΙΑΣ: Τώρα...


ΞΕΝΙΑΣ: Πέρυσι το Φθινόπωρο



Δεν ήταν αναπότρεπτη η καταστροφή του «ΞΕΝΙΑ» υποστήριξε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστος Παλαιολόγος με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ. Τα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει κάθε Λειβαδίτης μετά την ολοσχερή καταστροφή από πυρκαγιά - εμπρησμό του τουριστικού περιπτέρου «ΞΕΝΙΑ» εκφράζονται μέσα από τις λέξεις θλίψη, ντροπή, οργή, τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. Στην προηγούμενη δημοτική αρχή καθώς και την τωρινή επέρριψε ευθύνες ο κ. παλαιολόγος αναφερόμενος σε όλες τις κινήσεις και την αλληλογραφία μεταξύ της εταιρείας τουριστικών ακίνητων και το δήμο Λιβαδειάς.
«Η σημαντικότερη όμως ευθύνη ανήκει στην σημερινή δημοτική αρχή Τσιφή για το γεγονός πρώτα του κλεισίματος και της εγκατάλειψης του «ΞΕΝΙΑ» από τον Σεπτέμβριο του 2007 και ταυτόχρονα η εμμονή της στο δόγμα για παραχώρηση του ξενία και όλης της κρύας σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, καταργώντας το δημόσιο και κοινωφελή χαρακτήρα που είχε η περιοχή για 22 και πλέον χρόνια και που αποτέλεσε κατά την γνώμη μας την αιτία για τον εμπρησμό», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ. Παλαιολόγος
Εκ μέρους του συνδυασμού Λιβαδειά πόλη του αύριο ο κ. Παλαιολόγος έθεσε σημαντικά ερωτήματα μη παραλείποντας και να απευθύνει συγκεκριμένη πρόταση προς τη δημοτική αρχή για την κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου.



Αναλυτικά όλα όσα είπε ο κ. Παλαιολόγος αλλά και οι προτάσεις του συνδυασμού του

Δεν υπάρχουν σχόλια: