Translate

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Κυριακή ...κοντή γιορτή!


Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου θα γίνουν οι πρώτες συνεδριάσεις των συμβουλίων της Ν.Α.Β. και του δήμου Λιβαδειάς για το νέο έτος. Οι συνεδριάσεις αυτές γίνονται προκειμένου να εκλεγούν τα νέα προεδρεία των συμβουλίων
Σε ότι αφορά τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις για τη θέση του προέδρου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ενδέχεται να έχουμε αντικατάσταση του κ. Μουλκιώτη με την κ. Βάσω Τσόνογλου.
Αλλαγές θα λάβουν χώρα στους αντινομάρχες που το επόμενο χρονικό διάστημα θα οριστούν από τον Νομάρχη Βοιωτίας. Ήδη έχει αντικατασταθεί η κ. Άρια Αγάτσα από την κ. Φάνη Παπαθωμά, έτσι μένουν να αντικατασταθούν άλλοι τρεις αντινομάρχες. Σύμφωνα με τις ως τώρα παρατηρήσεις μας θα οριστούν κάποιοι από τους νομαρχιακούς συμβούλους που ως τώρα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Ο Νίκος Παπαναγιώτου, ο Λουκάς Καράντζαλης, ο Νίκος Τσούρας και η Βάσω Λάσπη είναι κάποια από τα ονόματα μεταξύ των οποίων θα επιλεγούν οι τρεις νέοι αντινομάρχες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ωστόσο και δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις.

Σε ότι αφορά τώρα το δήμο Λιβαδειάς, η κατάσταση είναι αρκετά ρευστή. Οι πληροφορίες θέλουν να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Δημήτριος Καλλιαντάσης, ο κ. Κώστας Σωτηρόπουλος και ο Γιώργος Τσιφής, στην περίπτωση βέβαια που δεν θα προταθεί ο νυν πρόεδρος κ. Ηλίας Γκριτζάπης. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε η κατάσταση είναι ρευστή και δεν αποκλείεται να προταθεί ο νυν αντιδήμαρχος κ. Λαμπριντζής.
Σε ότι αφορά τους αντιδημάρχους, που θα οριστούν τις επόμενες μέρες, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Νίκο Καρφίτσα και τον κ. Ηλία Τζαμτζή να αποχωρούν με τη θέληση τους ενώ ο δήμαρχος Λιβαδειάς έχει δηλώσει ότι θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν μην αποκλείοντας κανέναν από τους δημοτικούς συμβούλους που ακόμη δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια από τις θέσεις ευθύνης. Ανοιχτό μένει λοιπόν το ενδεχόμενο να αντικατασταθούν και οι τέσσερις αντιδήμαρχοι, δυο εκ των οποίων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα αντικατασταθούν από τους Γιάννη Σκαλτσά και Γιώργο Τόλια.
Υπομονή όμως και σε μικρο χρονικό διάστημα ο γρίφος των αντικαταστάσεων θα λυθεί.
Ως τότε σχολιάστε ελεύθερα για να μας παει καλά η νεα χρονιά....!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτιμώ ότι δεν απαιτούνται πολλές αλλαγές παρά ελάχιστες για να δουλέψει ο δήμος. Κατά την άποψή μου λοιπόν πρέπει να αντικαταστούν μόνο δύο άτομα. Ο δήμαρχος Δημήτρης Τσιφής και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ηλίας Γκριτζάπης.

Τσούχτρα είπε...

xi xi xi.... poly kalo, e?