Translate

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Η επιστολή...

Λιβαδειά 29-10-2007
Προς: κ. Δημήτρη Τσιφή
Δήμαρχο Λεβαδέων


Κύριε Δήμαρχε

Διεκδίκησα στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές μαζί σου, την έγκριση από τους πολίτες της Λιβαδειάς για να διαχειριστούμε τα τοπικά θέματα.
Επέλεξα να συμπορευτώ μαζί σου, επειδή η επαγγελματική σου πορεία και η κοινωνική σου συμπεριφορά ήταν εχέγγυα μιας σεμνής, αλλά και παραγωγικής διαχείρισης του Δήμου.
Έχω την πεποίθηση, ότι είναι μικρής σημασίας η κομματική ιδεολογία, μπροστά στο καθήκον του καθενός για προαγωγή της ποιότητας ζωής των συμπολιτών να συμπορεύεται με αυτόν που θεωρεί τον άριστο.
Οι συμπολίτες μου μαζί σου με τίμησαν εκλέγοντας με και θεωρώ τιμή το αξίωμα που μου ανέθεσες.
Ο φόρτος των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, αλλά και το βάρος της ευθύνης για τα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν, ήταν ο λόγος που ζήτησα να παραμείνω στο συνδυασμό μας, χωρίς τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου.
Αναθεώρησα όμως τις τελευταίες ημέρες αυτή την απόφασή μου, διαπιστώνοντας τις ανοίκειες επιθέσεις που κυρίως εσύ, αλλά και ο συνδυασμός μας δέχεται από τους ανθρώπους που έχουν την κύρια ευθύνη για την κατάσταση του Δήμου, αλλά κυρίως των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Αυτοί που μετέτρεψαν τις Δημοτικές Επιχειρήσεις σε προσωπικά «μαγαζιά», που προσελάμβαναν κουμπάρους για Δ/ντές, πολιτικούς πελάτες για υπαλλήλους, που για δημόσιες σχέσεις κατασπαταλούσαν προμήθειες, έρχονται σήμερα και μιλούν για ευαισθησία και διασφάλιση απέναντι σε εργαζόμενους και προμηθευτές.
Οι επαγγελματίες της πολιτικής που αρνούνται να αποδεχθούν τη βούληση του λαού της Λιβαδειάς, υβρίζουν και ασχημονούν με κραυγές που δείχνουν την αγωνία για τον παραμερισμό τους. Συνοδοιπόροι τους, νεόκοποι υποψήφιοι που διδάσκονται από ανθρώπους που πρέπει να είναι παράδειγμα για αποφυγή.


Κύριε Δήμαρχε

Θα ήθελα με την επιστολή μου να σου δηλώσω ότι εκτιμώ την προσπάθεια που καθημερινά διαπιστώνω ότι καταβάλλεται για τη λειτουργία του Δήμου.
Δεν υπάρχουν ραντεβού, ούτε κλειστά γραφεία για την επαφή σου με τους Δημότες. Δεν υπάρχουν συνομωσίες, ίντριγκες για συμφέροντα και ύποπτες υποχρεώσεις.
Διαφάνεια και έργο είναι αρχή για τη νέα Δημοτική Αρχή.
Ενδιαφέρον και ευαισθησία για την εξεύρεση λύσης στις υπερχρεωμένες Δημοτικές Επιχειρήσεις.
Αποτελεσματικότητα και σύνεση στα έργα που είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με διαφανείς διαδικασίες για όλους τους πολίτες.
Σε αυτή την προσπάθειά που καταβάλλεις θα συνεχίσω μαζί σου με όλες μου τις δυνάμεις, για να σταματήσει η διαχείριση των τοπικών θεμάτων να είναι υπόθεση επαγγελματιών πολιτικών.


Με εκτίμηση

Νικόλαος Καφρίτσας
Αντιδήμαρχος Οικονομικών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,